Då va man igång igen...

Japp idag var det den första skoldagen på riktigt efter vandringen, man känner fortfarande att det är efter vandringen om jag säger så xD helt död! Nu är jag duktig i alla fall då kan jag gnälla på det senare att det är därför att jag är trött ;) Haha jag tvättar alla vandringskläderna och lite annat smått :P Gött är det i alla fall när man har det gjort :)
/ Isabelle

Seg dag...

Idag har jag inte gjort många knop och inte mår jag dåligt för det. Helt slut i kroppen även att man varit hemma ett tag nu men det blev inte bättre för det. Och eb kväll på Harrys igår gjorde ju oddsen inte större på att man skulle va ppiggare idag ;) Så idag har man bara slappat och tog en runda till Åhlens för jag hoppades på att fynda en liten rullvagn jag letet efter som en galning men den hade inte kommit in än. Men det blev ett nytt nagellack ;) kan ni tänka er xD så här såg det ut :)
Igår målade jag naldrana två gånger :) iblan får jag besöutsångest :P haha
Såhär blev det först men sen ångrade jag min som sagt
Då blev det såhär :) Vilket satt på tills idag då innan jag tog bort det exprimenterade lite ;)
Då blev det såhär :)
Men efter mycket om och men blev jag nöjd, och det tog förbaskat med tid med det gjorde inget för jag hade ju några timmar att döda ;)
Detta ska nu få sitta ett tag :D hoppas jag ;)
/ Isabelle

Tillbaka i civilisationen igen!

Japp då var man tillbaka i Värnamo efter 5 dagars vandring kring Grövelsjön, för er som inte vet så ligger det några mil ifrån Idre. Det sega var väl att efter två av fyra dagars vandring hade jag stukat båda mina fötter xD inte skönt när man hade cirka 2,7mil kvar att gå...
Här kommer lite bilder ifrån vandringen
På torsdagen var vi även ute på ridtur i tre timmar och på fredagen bar det av till Norge för att forsränna! Kommer bilder på det senare :)
/ Isabelle

Kaos i mitt huvud

Då va första dagen gjord i skolan då :) fett kul att träffa alla, plus dom nya som börjat på Fritidsledarlinjen :) I mon blir det att lära känna ettorna lilte extra då vi tvåor ska ha lite olika aktiviteter för dom :) Ska väl snart kanske dra upp en våning och glo lite film och somna i soffan ;) låter bra. Har precis duschat så :)
I mon blir det köra hem till Kalmar efter jag, Patrik och Daniel handlat mat till vandringen på måndag. Ska vandra kring en sjö i närheten av Idre, heter Grövelsjön. Ska va jätte fint har min mormomr sagt :) Sen i Kalmar ska jag bara lämna bilen hämta lite saker hemma sen ta tåget till Växjö :) MYS!
/ Isabelle

Lägerlåt 3

/ Isabelle

Lägerlåt 2

Här får ni en till mysig lägerlåt
/ Isabelle

Gjorde stan osäker med Isabelle

Idag hade jag dejt med Isabelle:) Så länge sedan vi sågs nu, så nnu var det dags, perfekt sätt att spendera min sista dag i Kalmar :) Vi började att göra stan osäker med en massa affärer och Kulzenska cafét :P
Detta fikade jag på, trotsade dock Isabelles special idag med det gjorde vi båda så då var det lugnt ;)
Så här himla söta var vi inne på H&M ( Isabelle om du ser denna och inte vill ha den ute så säg til så tar jag bort den :)
Efter vi Gjort färdigt stan blev det Hansa med när vi ändå va igång ;) Där hittade jag denna fina ring som jag funderar lite på tills lönen kommer :P
Sista dagen i Kalmar va riktigt fin i mon blir det lite ont om inlägg kanske beroende på hur fort det går med flytten :)
/ Isabelle

Lägerlåt 1

Bjuder er på en riktig lägerlåt!
/ Isabelle

Paket :)

idag fick jag paket, som jag och mamma skickade efter förr veckan ända ifrån england och det kom så fort?? Galet kuli alla fall :) Så klart var det nagelgrejer :) och snart kommer det fler paket :) Detta är som nagellack som man  bara doppar i vatten sen trycker på nagelnoch filar bort det överflödiga :) Jätte lätt!
/ Isabelle

För vår framtid...

Himmel vilket kaos, trodde inte det kunde bli mer rörigt än mitt eget rum, men nu vet jag att det är sant. Men det ska vi göra ändringar på :) Idag har jag och min kära vän Jennica suttit på kontoret fixat det sista på medlemstidningarna som snart alla är utskickade. Efter det så var det dags att ta sig anna allt annat som finns inne på kontoret alla papper och pärmar och liknande. rensade en massa massa men har massa papper kvar :)
/ Isabelle

Test test

Nu sitter jag min mamma och min lillebror och kikar på film medans min pappa är i Stockholm och kommer hem sent i natt, är inte avis på honom ;) Under tiden det blir lite små sega stunder i filmen så testade jag att redigera en bild efter att min bror visade lite^^
Före
Efter
Denna gjorde Timmy
Före
Efter
Denna gjorde jag :)
/ Isabelle

En massa annat då

Idag efter att jag och Martin gått upp tidigt för att Martin ska åka till Oslo och jobba ett par dar :) sen blev det att slänga sig i duschen för att senare ta bilen ut till mormor och morfar :) Där blev det en massa fika och prat :) Efter att vi plockat lite blommor och mamma och jag var på väg hem så åkte jag till Modehuset en runda :)
/ Isabelle

Mysfika och en massa annat

Viken helg!
Har ju varit stadsfest i Kalmar sen i torsdags så har varit full fat med en massor av människor. Sem i fredags kom min kära Martin :) Och på kvällen var vi inne i stan som så många andra för att kolla in Veronica Maggio :) Rigtigt duktig var hon :)
/ Isabelle

Man ser inte regnbågen ifrån snedden

Idag har jag varit duktig, Jennica och jag har suttit på Kalmar Läns 4H idag igeen, ni tror typ att jag inte har nåt liv just nu, och så råkar fallet vara. Näe men som ideel får man ju ställa upp, senare så åkte vi till donken efter tre och en halv timmes hårt jobb med medlemstidningar. Sen blev det av att hämta 4H barn uppe på Skälby som skulle med mig ut till Stall Kumble 4H, där det nalkades grillmys :) Två fylla bilar kom vi med :) Massa trevligt hade vi :)
Haha skatten ligger mitt i hagen ;)
I morgon blir det cykel äventyr med Jenx, så det måste jag dokumentera :)
/ Isabelle

Min favoritlåt nu

Så himla fin låt!
/ Isabelle

Nymålade naglar

Japp igår satt jag i en timme ungefär med detta, men fint blev det allt :)
/
/ Isabelle

jobb jobb

Både igår och idag har jag varit uppe på Kalmar Läns 4Hs kontor med Jennica och fixat med 4Hs medlemstidning "lilla klöverbladet" som kommer ut till alla medlemmar i kalmar Läns 4H :) Mycket pyssel kopiera en massa och sen vika ihop allt häfta ihop sen tejpa i sidan sen skriva adresseer och frimärke, haha nu har vi kanske kommit halvvägs! Trots några utbrott på en data och en kopieringsmaskin så är det kul :) tur att vi är två :)
Efter vi suttid på kontoret så var vi på väg till bussen Jennica skulle ta och fy för regn utan regn jacka... Men det var gutt att komma hem och sätta sig framför tv:n med en Ben& Jerrys :D
/ Isabelle

Idag blev det Borgholm med fammiljen

Denna vecka är min föräldrars sista semestervecka så idag tog vi vår årliga tripp till Borgholm. Där vi alltid äter glass på Glasscafét. idag träffade jag även två lägerbarn ifrån sommarens sommarjobb som lägerledare. Sen på hemvägen stannade vi till i stugan där farmor och farfar bor på sommaren idag hade de besök av pappas kusin Örjan och hans fru Maggan. Hade typ treäffat dom en gång då var jag typ sjukt liten :P haha Söt hund hade dom i alla fall. Sen när vi kom till kalmar igen så åt vi mat på Kinaresturangen vid stationen, himla god Buffé har dom där!
Lire bilder ifran dagen med :)
/ Isabelle

Äntligen semester!

Himmel och pannkaka hela sommaren snart borta och vad har man gjort, jo jobbat arslet av sig. Välkomen till verkligheten Isabelle! Du ska bara jobba 50år till -.-' Aja slutade jobba i fredags, efter att vi var klara ute på Locknavi satte vi oss i bilen mot Kalmar. I Öösregnet i Ålem insåg jag att min och Malins tidsplan inte va så bra som vi hoppades på. Efter att ha lämnat av lägerdeltagare i säkra händer var det raka vägen hem packa om, åka och köpa stövlar, träffa upp Malin på Donken sen sätta sig i hennes bil sen Roadtripp till Rix11.
Trafikolyckan som vi möttes av innan Nybro gjorde oss inte det minsta dugg lugnare, men snart framme i Alvesta och skulle plocka upp tre förvirrade liftare ;P haha när vi kände dom så kändes Rix11 inte så långt borta.
Himmel jag skulle kunna betala för att se Idas min på scenen på Rix när jag och Malin kom in på området :P haha lycka på det! Sista natten med gänget fick vi i alla fall uppleva :)
Kommer lite bilder och skit sen :)
/ Isabelle

RSS 2.0