Sängs bums!

NU blir det sängen för i morgon blir det en sväng till att träffa Marie, sedan vidare till körskolan Malmen där jag ska tugga teori för att jag är så duktig :) Sen vid fyra blir det praktik till 21 :)
God natt
/ Isabelle

Spånar

Sitter och spånar på en massa saker som snurrar i mitt huvud, hur man tänar pengar lätt och smidigt, hur man hjälper folk som har det jobbigt mm. Hela min hjärna är full, kan man inte gå på hjärntömning eller nåt? xD hade nog behövt det kan jag känna.
/ Isabelle

Hemma ifrån praktiken för idag

Nu kom jag hem ifrån praktiken, fick åka med pappa hem :) Idag har varit en dag som har gått snabbt! Det började med att jag och Mats på Fritidsgården åka till AV Media och lämna tillbaka saker där, sen till Lundgrens järn och kopiera nycklar. Efter detta blev det besök på Kultur & Fritids kontoret på biblan, efter detta åkte vi till Falkenbergs Fritidsgård och lånade disco lamper tills på torsdag då vi ska ha vårfest.
Sen var jag ledig en stund då jag gick hem och skulle ta reda på vad som va felet med min mobil... det visade sig att dom byter nummer nu äntligen! Så i morgon funkar det igen och då är det mitt gamla nummer igen :) Sen åkte jag till stan för att leta paket till Martin tror jag lyckades lite i alla fall men inte färdig än så det får bli ett fortsatt projekt detta :P
/ Isabelle

Igår var det årsmöte

Japp det var det, årsmöte på Skälby 4H- Klubb i Kalmar. Kom dit så fort jag kunde för va ju tvungen att lämna älsklingen på tåget först. Var trevligt att träffa alla igen och så mycket nya ansikten liksom! fasen va kul det är när det kommer in nya människor i föreningen :D Jag blev valberedning med Jessica och Johanna tills nästa årsmöte, vilket innebär att man ska lägga fram förslag på en ny styrelse, revisorer och lite sådant :) Tycker det ska bli jätte kul. Det är första gången jag är med i en valberedning så det ska bli kul.
/ Isabelle

Var tvungen!

Måste bara bjuda er på denna underbara låt :)

inspiration!

Satt och kikade runt på en massa bloggar och insåg att jag tycker det är skit kul med naglar! Blev jätte inspirerad av en tjej, hittade en hemsida och beställde hem lite saker för att testa :D Så inom 2-4 dagar har Isabelle massa kul att leka med :)
Fett coolt ju, konst på det!
/ Isabelle

Bitter!

Ni vet ju att jag håller på att byta nummer och så sen ett tid tillbaka. Det var en massa krångel men det sista jag gjorde var att skicka en fullmakt till min nya opperatör och det skulle komma under den här veckan... Vilket det inte har gjort så jag gick in på chatt supporten och frågade hur det går. Då får jag svaret att dom inte har fått min fullmakt -.- Eftersom jag bor på internatskola har dom så att man kan lämna sina brev i en brevlåga som vaktmästaren åker iväg med efter dagen är slut. Så troligtvis ligger den kvar i Värnamo. Fy vad arg jag blir då, tänk om det hade varit viktiga räkningar som jag skickade och att dom inte skickar iväg det fast det står att dom ska det liksom... Får ringa till skolan i morgon och kolla men men....
/ Isabelle

Mys helg!

Har haft en riktigt mysig helg hemma i Kalmar med Martin :) Bara tagit det lugnt och umgåtts. Kikat på en massa filmer och tv program med :P Nästa helg blir det mys i Kalvsvik i stället, då fyller Martin 19 så den här veckan måste jag shoppa paket :P
/ Isabelle

Försenad alla <3 dag

Igår kom Martin hit, tanken ifrån början va att han skulle umgås med min bror tills jag slutade men eftersom jag fick sluta tidigare så blev det ändrade plander. Så igår kväll hade vi en försenad alla <3 dag :) Blev filmmys och söta paket :) här kommer lite bilder :)
de två sista bilderna är en skål jag fick av Martin, sååå himla söt är den :)
/ Isabelle

Lite illa av mig

Lite illa att jag inte uppdaterat er ifrån igår. Men blev en jobbigt dag och fick slutat tidigare för att jag mådde kasst. Igår hade jag halkan ute på flyget! Fan va kul det var :D Först börjde det med att jag fick köra ifrån körskolan till flyget, då gick vi igenom inne- och ute kontrollen man ska kunna till uppkörningen. Sen när vi kom dit så började vi med att titta på lite filmer hur det går när man kör utan bälte och så. Sen fick vi spänna fast oss och krocka i 7km/ h läskigt var det, tänk om man göra det i högre hastighet liksom :S sen fick vi sitta i en bil som dom sen snurrade runt så man fick veta hur det kändes att volta. Inte så mysigt! Sen pratade vi lite alkohol och så, då fanns det typ som skyddsglasögon så när man tog på sig dom skullr de visa hur synen förvrängs när man är full, jag fick ha glasögonen som skulle visa 1,7promille shit asså säger jag bara! Sen var det dags att ut och köra, vi fick köra en automatväxlad minibuss och en vanlig person bil. MAn är ju glad att man får prova på dessa saker på en bana utan massa annan trafik.
Sen var det hem och städa, duscha äta sen var det praktik. Och någonstans här började min kropp lägga av typ... Började frysa och må allmänt dåligt. Så jag fick gå hem lite tidigare skulle annars ha jobbat till 23 men fick gå hem halv nio.
Har hört att sömn är den bästa medicinen ju, så sömn med älsklingen tätt intill måste j uvara dubbel effekt ;) Och idag känns det verkligen!
Älskar min Martin!
/ Isabelle

Snabbinlägg!

Fanken va klockan är sent men tänkte bara ge er lite info om vad jag hittat på idag. Praktiken är jag inne på andra dagen då :) Kul men trött blir man då man inte är van vid rutinerna, men det löser sig! Utmaningen idag på fritidsgården var Linedance men Ostkantens Linedancers, 9 tappra deltagare hade vi :) Att man tro att det är enkelt fast det är så svårt är inte det man tänker sig ifrån början :P Blev helt slut efter 40min. Kortspen shack och annat bus har det varit idag med, men nu ska jag sova har halkan i morgon så :D
God natt!
/ Isabelle

-15 och snö

Idag vaknade jag med förhoppningen om att det skulle vara samma värder som igår men nej nej, det var det inte. Lika kallt dock med det snöar som bara den. Nu har det lagt av lite men det snöar som i filmer :P Kollat på Top Model och Project runway :) Snart blir det att äta lunch och sen dra sig mot praktiken två kvater bort :) Ikväll är det utmaningen, massa olika saker som ungdomarna får testa på eller liknande och sen får dom poäng beroende på prestation eller uppförande. Den som vinner i slutet av treminen får på Lisebergsresan hela resan, inträde och åkband gratis!
Så här ser min praktikplats ut:) Kommer nog lite bilder ifrån insådan med :P
/ Isabelle

Värsta knepet!

Visst blir man lite bitter såhär års då ens skor blir så skitiga så fort man går ut och det knappt hjälper med vatten liksom. Jag har hittat lösningen! Våtservetter! Drar åt sig all skit och återfuktar med eftersom man använder det till bebisar! Haha till och med bättre än sko puts för att man inte blir fettig om fingrarna efter man har tagit på sig skorna lite senare. Kanon tips!
/ Isabelle

Praktik och bortglömd...

Första dagen på praktiken idag, vilket började häpnandsväckande när jag precis skulle gå in och tar jag tag i handtaget och... det är låst! Förvirrad smsar jag min handledare trots att hon är på semester och frågar varför det är låst... då visar det sig att de andra fritidsledarna är på möte och kommer tillbaka om en timme xD då var det bara att traska hem igen haha. Men sen så hade vi 20 ungdomar ikväll typ och vi bakade bulliga amerikanska beagels, nåt slags bröd. Riktigt gorr var det i alla fall :)
/ Isabelle

Sååååå pepp!

Åh vad jag blir pepp av dessa låtar! Blir helt lycklig :) Finner typ inga ord men helt sjukt att man kan sätta ord på sådana bra saker i världen! 

Medicin

Har hört att den bästa medicinen är att sova, får väl försöka mig på det kanske :P Låter ju inte jättesvårt sen smakar det ju inte illa att sov helle :P I morgon blir det att baka pepparkakor med Timmy sen blir det praktik till 21 sen ryktas det om utgång men är inte hundra på det än vi får väl se vart kalmarborna drar med mig på :P
/ Isabelle

Idag är ingen bra dag...

I går hade jag planer på att även idag dra till körskolan, det blev det inte! Att vakna med sjukt ont i halsen och kan knappt röra mig utan att huvudet spränges kom jag inte längre än till vardagsrummet... Har kikat på Alice i underlandet och någon annan film som jag inte minns namnet på. Men nu frammåt kvällningen så har jag inte lika ont i huvudet i alla fall... Halsen är en annan historia det får väl bli att leva på halstabletter och ipren den här praktiken så att man inte blir liggandes för det har jag inte tid med. Har ju nämligen mer än skolarbetan och praktik att dona med pojkvännen fyller ju 19 med :) Ska bara komma på nåt smart att ge honom :)
/ Isabelle

Oxie 4H- gård läggs ner

Kan inte säga mer än att det är sorgligt och hoppas detta mirakel kan komma snart! Inte okej att fritidsgårdar eller andra verksamheter läggsner. Frågan är vad som prioriteras? Trodde barn och ungdomar var vår framtid då trodde jag i alla fall man skulle satsa på att dom fick en bra och meningsfull fritid!
/ Isabelle

Trevlig kväll med tjejerna och donken

Igår kväll bar det av till Olsson, det var länge sen vi sågs. Efter en stund kom Karlsson, Julia och Malin. Blev att snacka en massa, dricka vin. Efter detta blev det donken och pommes och mjukglass :) Aldrig fel inte. haha sen blev det sängen. Idag mår jag inte jätte prima ballerina så idag blir det att stanna hemma och vila sig. För i morgon börjar praktiken :) Ska bli kalas kul att komma tillbaka igen :)
/ Isabelle

Letar sommarjobb

Fick ett ryck och började kika sommarjobb som bara den :P hittade tre som jag sökt men har lite fler idéer på vart jag ska söka med så hoppas jag kan få ett i alla fall :)
/ Isabelle

Tuggat körkortsteori...

Japp idag blev det att gå upp hyfsat och dra sig till körskolan för att plugga lite körkortsteori, vilket gick bra :) Sen gick jag inten sväng till stan för att kolla in lite :) Men fy vad det snöade :P
Men som tur va snöade det fint :) Blåste inte så mycket som det brukar göra i Kalmar :P
Här ser ni det fina armbandet jag köpte på glitter idag
endast 129:- Såg det inann jul och blev helt förälskad men köpte det aldrig då och inte förrän nu hittade jag det igen :)
/ Isabelle

Avatar

Har precis titta på avatar med mamma, riktigt bra film men gu vad lång den är :P haha men somnade inte i alla fall. NU ska jag fika lite sen blir det nog sängen ganska snart ska nämligen upp hyfsta i morgon för att ta tag lite i mitt liv, körkortsteorin här kommer jag! Sen ska jag väl börja kika på alla praktikuppgifter som vi har så att jag inte behöver panik plugga sista veckan liksom.
/ Isabelle

Eftermiddags promenad

Kom precis in efter en middagspromenad, gick dock till Berga Centrum för att köpa chips men i alla fall :P Haha och det är ju inte så långt att gå men gu va mycket folk jag träffade som jag könde :P Till skillnad ifrån Värnamo haha xD Nu blir det att sega framför tv:n lite till sen blir det film med mamma :)
/ Isabelle

Gjort av med pengar och gjort lite nyttiga saker med :)

JAg övningskörde med pappa till nåt ställe utanför Kalmar där han skulle hämta en skolbuss, trodde inte det fanns så mycket ödemark i Kalmar med vi bara körde och körde men till slut kom vi fram xD Sen när vi väl kom fram till IKEA så tog jag och mamma en fika :)
Baguett med skagen är fina saker :) Sen till efterätt blev det en daimtårta :)
Hittade för mycket saket på IKEA kände jag :P hehe med här kommer lite bilder på vad jag köpte :)
Dessa två fina koppar :) Såg dom första gången på Café Gyllen i LInköping men på en annan blogg hittade jag att dom kom ifrån IKEA, då blev jag glad :)
En fin gammaldags glasburk som jag typ ska köpa polkagrisar att ha i bara för att det är fint :)
Har funderat länge på att skaffa laddningsbara batterier till min kamera, lite mer miljövänligt :) Det går ju endel batterier när man tar bilder så pass mycket som jag gör xD
Sen hittade jag en finfin matta för endats 19:- värsta kapet ju :)
/ Isabelle

Hansa city

Idag ska jag och mamma åka till Hansa city, ska kika inne på IKEA har sett ett par fina koppar som jag är lite sugen på :) sen ska vi väl in på MOdehuset och kolla lite där :) Men innan dess ska vi kör ut pappa någonstans för att han ska hämta en skolbuss och då ska jag övningsköra :) Det var jätte länge sen men kände att det kan vara lite bra innan fredag då jag ska köra HALKAN! Wohooo :)
/ Isabelle

Sailorjacka :)

Den här underbara jagckan hittade jag idag på H&M i stan ni förstår väl att jag inte lämnaden där i affären va? :) Nu är den min och fy vad jag tycker om den :)
/ Isabelle

Home sweet town!

Är precis hemkommen efter bion med mamma, så himla bra film! Rekomenderas starkt! Så himla gött att vara tillbaka i stan som man för ett knappt halvår sen längtade nåt enormt ifrån, men gu va det känns som hemma! Det är ju dock inte så konstigt har ju ändå bott här i 19år likssom :P
Lite härliga bilder jag tog inne i stan idag när jag väntade på bussen :) I <3 Kalmar!
/ Isabelle

Bio med mamma <3

Ikväll blir det bio med mamma :) Det ska bli jätte kul, det har börjat bli min och mammas hobby att gå på bio :) Ikväll blir det Love & other drugs :) Har hört att den är jätte bra så nu blir det upp till bevis :P
/ Isabelle

Dominos modelljakt 2011

En bekant på facebook har gått med i den här tävlingen så jag gick in och kikade på va det va och varför inte gå med för skojs skull liksom :P haha det kan ju vara lite spänning i vardagen :) Kolla in själva!
/ Isabelle

Pyssel fredag

I fredags innan jag tog tåget hem hade vi ju pyssel fredag, dock kom det inga barn :( vilket var riktigt tråkigt, men det hade blivit missförstånd i planeringsgruppen så marknadsföringen kom inte ut i tid om det. I alla fall vi ledare satt och pysslade en timma ungefär och det var riktigt mys :) Här har ni några bilder på lite pälrplattor som jag pysslade på :)
Det var synd att vi inte hade ett strykjärn så jag kunde göra de helfärdiga, nu fick jag lägga tillbaka alla pärlorna i burken igen :( Men roligt var det, man blev som barn igen. Det behöver man verkligen ibland :)
/ Isabelle

Shopping med Isabelle

Idag var det dags att åka inte till stan och träffa min saknade gamla klasskompis Isabelle, vi har inte setts på ett tag nu så det var verkligen behövligt :) Det blev att kika i massa affärer det har kommit massa nytt som är så himla fint! Hittade en superfin sjömansjacka typ som jag lägger in bild på senare :) Efter ett par timmar så blev det fika på Kulzenska i stan, det mysigaste cafét i Kalmar helt klart! NU ska jag titta lite på tv och dega lite :P
/ Isabelle

Hem ljuva hem!

Åh äntligen är jag hemma i Kalmar nu! Så himla gött, min köra far kom och hämtade mig på stationen. Var ju inte den lättaste väskan jag hade med mig direkt xD typ 30kg eller nåt :P MEn jag ska ju vara hemma ett tag med så det är ju inte så konstigt då liksom :P När jag kom hem blev det smörgåstårta, riktigt god var den :) Mums blande det finaste som finns är det :) NU blir det snart sängen, är lite förvånad att min gamla säng fortfarande är kvar men men :P I morgon blir det bowlinghallen en snabbis sen blir det stan med saknade Isabelle!
/ Isabelle

Inte okej!

Fy när jag vaknade idag så kändes det som om jag var full, snurrade så jag knappt kunde stå. Var tvungen att tänka efter så jag verkligen gick hem igår, men det gjorde jag. Riktigt otäckt var det i alla fall men nu har det lugnat ner sig lite. Nu håller jag på att packa för tre veckor hemma hos föräldrarna :) ska bli så skönt att komma hem. Ska ju ha praktik i Kalmar nämligen :) Idag har vi våra sista aktiviteter här i Värnamo för det här sportlovet, vill säga :P Idag är det pyssel, sen på kvällen blir det filmvisning med chipsbuffé, Men när det börjar har jag redan kommit hem till Kalmar med tåget. Näe nu får jag fortsätta packa lite :P
/ Isabelle

Gäsp!

Näe nu blir det snart att nana lite, en sjukt rolig vecka men fanken va trött man blir man är ju inte van vid dessa rutiner liksom. Mina fötter värker, vattenblåsor som bara den, en handled som inte vill funka som den ska och träningsvärk sen igår xD Fett synd om mig är det :P I morgon blir det lite mer stillsamt som avslutning på veckan, pyssel hos 331 sen blir det film och chipsbuffé på kvällen. Tyvärr ska jag inte vara med på filmen utan tar ett lite tidigare tåg hem till Kalmar. Vad skönt det ska bli att träffa mamma, pappa och Timmy igen :) JAg har nytt rekord i hur länge jag inte varit hemma, nu är det en och en halv månad sen jag träffade som. Visst jag pratar med dom i telefon men inte riktigt samma sak. Sen på måndag är det ju praktik i tre veckor ska också bli jätte kul, ska va på min gamla fritidsgård som jag var på när jag var yngre :P Alltså Funkabo Fritidsgård!
God natt!
/ Isabelle

Disco på Navet!

Åh vad jag är trött, kom precis hem ifrån Navets Fritidsgård där vi har haft disco för mellanstadiet. Det var cirka 30barn där ikväll och det såg ut aom alla hade kul och alla dansade :) Jag själv stod i kiosken och sålde godis och läsk men det var kul det med :) Nu efter den här veckan känner jag verkligen att det är dethär jag vill jobba med! Barn och ungdomar är det bästa som finns, man vill ju ge tillbaka det man själv en gång fick av sina fritidsledare och det känns som att jag verkligen gör när vi hittar på allt detta :)
/ Isabelle

Organiserar mitt liv

Ja idag har jag trots att jag är helt död efter igår organiserat mitt liv ganska bra ialla fall för det närmasta dagarna :P Idag har jag pluggat lite kompletteringar, städat korridoren, duschat och nu lagar jag mat i mocron :p haha snart bär det av mot Navets fritidsgård där det är disco på schemat :) Imon kommer jag va himla trött!
/ Isabelle

Nummerflytt

Vilket krångel xD aja nu har jag äntligen skickat iväg fullmakten på att jag ska byta tillbaka till mitt gamla nummer :) Har haft två olika nummer på bara tre dar, men i början av nästa vecka får jag tillbaka mitt gamla nummer och gu vad skönt det ska bli :) inget mer krångel :P
/ Isabelle

Haha

Den här videon hade håkan i bakgunden under en av låtarna på konserten förra veckan :P Tänk er denna med enbart en av håkans låtar galet kul var det :P
/ Isabelle

Lycklig av att göra andra lyckliga!

Idag har vi haft en stor aktivitetsdag i stora sporthallen i Värnamo  och gud va barn och ungdomar det var där! Vi hade massor att göra! Vi hade en hinderbana på 21meter, sumobrottning, gladiatorena, tv- spel, pingis, prov på taekwondo, testa graffiti och så hade vi godis, läsk och korv försäljning. Om jag enbart gissar på hur mycket barn det kan ha varit där idag så är det kanske 150-200barn typ. Jag var mest vid hinderbanan och donade hjälpte de barn som inte kom över en vägg på en och en halv meter hög, och det var inte bara ett barn som behövde hjälp kan jag ju säga :P kan väl typ ha lyft cirka ett ton ungar xD Näe jag har ingen aning men många! Här kommer lite bilder på hur hela salen såg ut :)
Detta hade vi i sammarbeta med Navets fritidsgård i Värnamo, 331 Wernamo och ABF. Navet var så generösa så dom bjöd alla vi som jobbade på lunch idag , och vi jar inte några om jag säger så :P haha här kommer bilder när vi ha på donken och beställde och lägg märke till att vi var 5 st som redan ätit innan vi beställde detta xD Kändes som man var med i Familjen annorlonda typ xD haha
/ Isabelle

Tårttävlingen ju...

Som sagt förra veckan var jag ju på besök hos min kusin när han var på fritids, då var det fredagsmys med tårttävling tänkte visa lite bilder därifrån :)
Min ybersöta kusin David, mitt i tårttävlingen :P
Detta var Davids bidrag till tävlingen :) vad kreativa 9åringar är!
Efter de två vinnarna av den finaste och den häftifaste tårtan fanns det en över, som jag fick dekorera. ja detta blev min tårta :)
/ Isabelle

Fyndade!

När jag var nere på stan idag så fynadeade jag ett fint armband på Lindex, endast 10kr värt det kan jag ju säga:P
Mys kläder är underskattat! Mer myskläder till folket!
Nu ska jag snart sova efter denna spännande dag som jag hade planerat som väldigt lugn men i alla fall :P den här bilden och låten får avsluta dagen idag.
God natt!
/ Isabelle

Ingen nyttig mat här inte

Näe fy ingen nyttig mat är det inte jag äter den här veckan inte men jag har inte orken att laga riktig mat heller så jag får överleva, det är ju inte så att jag tänker på vad jag äter annars heller så. Och jag går inte efterKissies barnmat diet heller direkt, vem fan kommer på den idén, Ja vi bantar och istället för vanlig mat i mindre mängder äter jag barnmat?! herre gud på det! Eller att uppmuntra ungdomar att banta helt sinnes! inte undra på att dagens ungdomar typ föds med psykiska problem när vi lever i en sådan här snevriden värld! OCh det pratas alltid om hur man går ner i vikt enklast och snabbast men det står fan ingenstans hur man gör för att gå upp i vikt! Det blir jag fett irriterad på mest för att jag har varit i det stadiet att jag har varit tvungen att gå upp i vikt och sen när man väl gör det så mår man fan inte prima av alla dessa jävla tidningar! FY på media och deras kompetens till att hjärntvätta människor! Nog pratat om detta för den här gången nu ska jag och äta pizza! :D
/ Isabelle

Blivit av med min ilska!

Vilket himla krångel det kan bli här i världen trots all ny teknik... Idag så var jag ledig och hade inte så mycket planer alls på vad jag skulle göra, det enda jag visste jag skulle göra det var att gå ner till posten och hämta ut mitt nya abonnemang på halebop. Pratade med pappa eftersom vi måste eftersända all post till mig så att allt skulle klaffa, han hade pratat med dom som jobbade på macken och enligt dom så var det bata ett nummer i brevet som man får hem som man behövde. Vilket jag fick av pappa, så jag kom in på posten dom knappade in nummret och jag visade leg. och dom såg att brevet var till mig men bara för att jag inte hade orginal lappen så fick jag inte brevet. Som de på macken i Kalmar sa att jag skulle få. Orkade inte med krångel så började nästan lipa... men men så nu hittade papap lappen hemma som han skickar till mig idag sen så får jag hämta ut det i morgon i stället. Men att man inte kan skicka sina okunniga personal på utbildning så som vet va som gäller! Blir helt galen! Så för att få bort min ilska så har ja städat hela rummet, toan och skrivbordet som såg helt för jävligt ut rent sagt. Nu blir det nog glass och en bok, en stund i alla fall man vet ju aldrig var internat livet har att erbjuda :P
/ Isabelle

Den vackraste människa jag någonsin mött

Idag har jag och Martin varit tillsammans i 1år och 7 månader, va tiden går! Men är så lycklig över att han finns i mitt liv <3 Kommer ihåg första gången jag såg honom blev helt förtrollad av honom:) Alla fina minnen vi har under denna tid är så himla underbara, det har varit mycket skratt men även tårar har nått oss. Men trorts detta så håller vi ihop:)
Här får ni se en bild på mig och Martin på min bal 2010 som var på Kalmar slott.
Älskar dig Martin <3
/ Isabelle

Riktigt bra!

Tänk att man kan hitta nåt så bra bara av en ren slump här får ni en låt till :)
/ Isabelle

Oj!

Vilken skillnad en låt kan bli när man spelar den akustiskt :P Men jag tycker om det akustiska mycket mer är Lady Gagas måste jag ta att erkänna ;)
/ Isabelle

Första dagen på sportlovet

Idag hade min grupp som är placerad i Värnamo fria aktiviteter i idrottshallen på skolan, till en början var vi tveksamma om det skulle komma några barn som ville leka med oss men tillslut så var det 14 barn som dragit fram allt som man kan tänka sig finnas i en idrottshall. Men kul hade dom och det var ju meningen :) Vilken tur har man inte så man är ledig i mon? Det är inte varje dag det :) Så i morgon bilr det nog att plugga lite och sen bara ta det lugnt och ladda upp för en onsdag full med aktivitet :)
/ Isabelle

Sportlovsvecka!

Nu är det sportlov här i Värnamo vilket att vi på Fritidsledarutbildningen ska anordna aktiviteter för bran och ungdomar i och i kommunerna omkring Värnamo. I själva Värnamo starta vi veckan med fira aktiviteter i Folkhögskolans gymnastiksal, på tisdag blir det Lazerblast som blev fullt bara efter någon dag då man kunde anmäla sig :) På onsdag blir det en stor aktivitetsdag i stora idrottshallen i Värnamo med hoppborgar, uppvisninga av diverse aktiviteter. Torsdagen sker det en fotbollstunering där olika lag har anmält sig och kan vinna vandringspriset och lite pressentkort på lite affärer, kvällen avslutas med ett disco på Navets fritidsgård. Sist men inte minst så kommer fredagen ägnas till fredagsmys hela dan, på eftermiddagen kommer vi pyssla lite olika saker och på kvällen bli det film och chipsbuffé! Det är inte illa! Fullt ös medvetslös!
NU ska jag dra och äta lite så jag har nåt i magen :P
/ Isabelle

Mys pojken <3

Har precis lagt på luren nu, har myspratat med Mertin en lång stund :) Det var himla mys och behövdes! Var länge vi såsg nu och längre kommr det bli:( kommer inte ses förräns om tio dar till... hoppas det går fort i alla fall :) Och på tisdag firir vi 1år och 7 månader med, gu va tiden går^^,
Den här fina bilden var läge sedan men lägger upp den i alla fall :) så himla sör är den :) Älskar dig Martin<3
/ Isabelle

himmel vilken söndag!

Har som sagt varit i Linköping sen i torsdags hos min fina släkt! Dagen började lugnt men började lite mitt på snabba upp tämpot lite, det blev middag och snart dags att ta tåget mot Värnamo igen. Lite smått nervör eftersom förra gången jag åkte tåget ifrån Linköping missade jag mitt andra tåg i Jönköping, men idag hade jag turen med mig och det skulle snabbt bli av ett styrelsemöte så här på söndagskvällen, men innan dess skulle jag hinna till affären och handla mat och själv få i mig nåt i magen men jag lyckades tå en timme och tio minuter att göra detta. Phuuu! Stressigt men jag lyckades :) Ny blir det nog lite plugg eller en bok men innan dess ska jag "Skypea" med min kära Martin!
/ Isabelle

13 februari

Idag har det varit en mysig men lite jobbig dag, hade en mobil i morse som inte ville funka för att min kusin hade varit och pillat på den lite för mycket. Men efter mycket om och men så fixade jag till det underligt nog :P Ibland kanske det är bra att sätta sina kunspaker på prov lite ;) Sen blev det bilen bort till Spåret på Vidingsjö, det är tradition att gå när man är och hälsar på i Linköping :) Så gott att komma in i värmen efter att man har varit ute i kylan och fika, då fick man bråskande samtal om sytyrelsemöte ikväll. Måste vara komma hem till Värnamo först och handla mat till veckan. Sen ska nog denna söndag också ta slut men frågan är bara när...
/ Isabelle

Tacokväll

Blev bjuden på tacokväll hor kusinerna senare under fagen, det är inte varje helg man kan få så mycket tid att umgås med sina kusiner. Dom träffar j´man ju inte allt för mycket, mindre än va man velat. Synd att vi inte bor närmare. Men när vi väl ses så ställer jag upp.
/ Isabelle

Gina tricot Summer 2011

Satt och kikade på Gina tricots hemsida nyss, vilken tur jag har att sailor temat sitter i i år med :) klippte och klistrade ihop lite ifrån deras nya kollektion så här får ni ett smakprov på hur sommaren kan se ut!
/ Isabelle

Shopping tur i Linköping

Nu har snöstormen paserat Linköping och solen har tittat fram, så idag blev det en tur ner till stan med farmor min :) Kikade i en massa olika affärer med väskor och kläder, köpte ett par leggings och en stor nessesär. Sen blev det fika på Café Gyllen, och vi tajmade rusningstiden då hela Linköping skulle fika samtidigt xD Men till slut fick vi ett bord, varm choklad och chokladboll bestod fikan av :)
/ Isabelle

Lite bilder jag glömt att lägga upp

Här kommer lite bilder jag inte har lagt upp här innan:)
Lite vårbilder, vill ha vår nu! Men snön får väl ligga kver tills Idre så jag får testa på att åka skidor :) Det måste ju vara första gången någon gång :P
/ Isabelle

Håkan bilder!

NU kommer bilderna ifrån igår! Vilken kväll jag hade :) helt underbart var det:)
Satt på läktaren man hade kalas plats i alla fall :)
Hade en himla tur! Under extra nummrena kom Lars Winnerbäck och sjunger med Håkan, kan man få en mer lyckad kväll att man får se två av sina favorit artister under samma spelning? tror inte det men det hände mig igår! :)
/ Isabelle

Tårttävling på fritids!

NU bär det av till Minsta kusinens fritids där det är tårttävling på G. Det roligaste är att David inte vet om att jag kommer :D Senare kommer bilder ifrån igår!
/ Isabelle

Mysig kväll

Jag känner att jag mår lite bättre när saker är mysigt :) Satt och små pluggade känns skönt att små plugga fast man inte egentligen behöver göra det jätte myckt :) sen blev det en rundra till Mc Donalds planerat att enbart vara sällskap men slutade med lite mer xD inte okej men jag får skulla på något som jag inte riktigt kommit på än :P Nu blir det att packa lite till den stora staden sen blir det ducsha små plugga lite till kanske om jag orkar, sen hade jag tänkt att ringa Martin och mys prata lite^^ <3 God natt!
/ Isabelle

Verksamhetsberättelse, ögoninflammation och Håkan Hellström.

Blev precis färdig med verksamhetsberättelsen för Kalmar Läns 4H nu! Gu va skönt då var det dags att stryka en grej till ifrån min att göra lista :) Om jag ser den med andra ord... Det är nämligen så att jag har drabbats av ögoninflammation -.- vilket inte är det roligaste. Men det ska inte hindra mig för att i morgon ta tåget klockan 15.46 upp till Linköping där Håkan Hellström börjar spela klockan 20.00! Detta ska bli andra gången jag ser honom och jag har lovat mig själv att det inte kommer bli den sista!
/ Isabelle

Verksamhetsberättelse knåp en vanlig onsdag.

Sutter och knåpar på Klamar Läns 4H:s Verksanhetsberättelse 2010, känns fettt knas att skriva allt i då tid haha men gör ju bara verksamhetsberättelsen en gång per år liksom, men är lite mysigt att göra :) Näe nu får jag väl fortsätta med den så den blir klar!

/ Isabelle

Skridskor...

Rubriken talar hyfsat mycket för sig själv :P Va med klassen om åkte skridskor på idrotten idag :) Det är himla kul men synd att man får så himla ont i fötterna bara :( Gick så långt ett tag att jag knappt kunde stå på fötterna för jag hade så ont... inte kul men det var ohyggligt skönt att få på sig sina vanliga skor sen :)
/ Isabelle

Kämpar för fullt :)

Tror jag har insett att jag ärver saker ifrån min mamma som jag har stört mig på att hon gjort tidigare men nu när man bor själv och ingen anna att skylla på om man inte gjort nåt så har jag också börjat göra det... Skriva listor på saker att komma ihåg och saker jag ska göra! Haha det är ju riktigt smidigt och man känner sig fett stolt när man stryker bort något ifrån listan :) Skrev en ny lista igår på typ 10 saker och redan dagen efter så är det bara två saker kvar :) Tack Mamma för att du påverkar mig med bra saker <3
/ Isabelle

Tänkvärt!

Haha tänk va kul allt kan bli med lite musik! Detta klipp fick vi se på CFK ifrån dom som hade gått en Workshop om hur vi ska klara av den moderna livsstilen vi lever och har förändrat på 200år. Riktigt tänkvärd verkligen!
/ Isabelle

Seg idag.

Ingen sovmorgon var det inte idag inte, uppe med tuppen var det dags att åka runt till de sista skolorna och marknadsföra vår fina sportlovsvecka. Dock var vi bara tre av sju stycken..."/ Men det gick i alla fall. Tror jag kommer äta ihjäl mig på den här skolan, och ja jag vet att ni som känner mig väl inte tror mig för att jag aldrig har varit stor i maten men om man lassar fram oändligt av frallor yoggi på bordet så funkar det även för mig :) Tyvärr har blev jag segare och segare under dagen och nu under sista lektionen fick jag gå hem, somnade nästan under en film... fasen jag som hade massa planer.... hoppas jag blir piggare sen måste ta mig till stationen och hämta ut biljetter :) sen hade jag änkt att organisera all tvätt som på något konstigt vänster har hamnat på golvet xD Om jag hinner med detta så ska jag även försöka hinna med att göra upp en plan på lite skolarbete som ska fixas under praktiken så jag slipper sitta med allt sista kvällen! Hoppas jag lyckas :)
/ Isabelle

Bomb med inlägg :)

Kör på direkt med nästa inlägg, vill inte skriva allt i samma blir så jobbigt att läsa då :P Som jag nämde i förra inlägget så tog jag tåget i fredags till storstaden Växjö:) Hann med en snabbvisit på Panduro innan jag blev hämtad an min kära pojkvän Martin och hans far :) Känns som det var en evighet sen jag var där, men det var det inte :P Skönt att träffa alla igen, man saknar dom ju även att man inte är så långt ifrån dom. Har blivit mest mys i helgen men jag har dock lärt mig nya saker :P Jag har lärt mig hur man gör sin egen pasta! Och nästa gång ska jag göra degen i bakmaskin och inte knåda med händerna ;) haha men gott blev det och alltid kul men nya saker att testa på! Idag har jag även fått hälsa på det nya tillskottet i familjen Wilkens, lilla Mulle! Så himla söt liten häst! Blev tåget hem idag med, och saknar Martin redan<3 och självklart resten av familjen Wilkens med!
/ Isabelle

Vi tillhör samma planet...

Lite dålig uppdatering har det varit men det ska jag ändra på nu! I fredags var det textil på schemat vilket jag har längtat till ska jag lova! Vi skulle sy tygkassar vilket jag lyckades riktigt bra med, måste bara säga att jag var klar först i min grupp med att sy färdigt den men det kanske inte är så konstigt när man gött Mode & Design i tre år :P Aja i alla fall skulle vi senare samma dag tycka på dessa kassar jag ville ha något fint men som ända hade en bra mening som andra och inte bara jag kan relatera till och tänka efter på. Här ser ni resultatet!
Så här blev det och gud va nöjd jag blev/ är :) Något som jag tycker är kul att budskapet på min kasse sprider sig, i fredags när jag strosade omkring i Växjö var det flera som lade märke till den och senast idag var det en dam på tåget som såg på den och gav mig en riktigt varm och vänlig blick. det tar jag som om jag har lyckats :) funderar på om man ska börja sy tygkassar som folk kan beställa men olika saker på vad tror ni om det?
/ Isabelle

Världen skrämmer mig!

Ibland undrar jag vilken snedvriden värld vi lever i! Det sägs att ungdomarna är vår framtid men hur ska vi få en stabil framtid och vi har dessa SJUKA jävla normer? Tjejer måste vara smala, ha stora bröst och vara yber blonda och ha 10kilo smink på sig. Killar får inte gråta och måste ha stora muskler och bara vara macho. Så himla jävla trött på att man ska skapa ungdomar efter en mall så alla ser lika dana ut och beter sig lika dant.
Jag har nog sett min uppgift här i livet, jag måste försöka förändra denna vridna värld! Låt barn vara barn så länge dom vill för på så sätt så skulle vi minska så himla mycket problem här i världen!
/ Isabelle

Sportlovsplanering!

Hela denna vecka, eller hela och hela men en bit av den här veckan har gått till att planera och marknadsföra det sista av sportlovsveckan, vecka 7. Jag och min grupp kommer ha massa aktiviteter i Värnamo och vi hoppas att det bara rasar in men barn och ungdomar ifrån hela trakten. Efter detta så har jag inte gjort så mycket fundera på om jag ska gå ut och fota lite men först måste det bli fika ju :) sen efter maten ikväll kanske det blir av till simhallen och simma lite för att jag har hört att det ska vara bra för kroppen :P aja vi får la se va jag hittar på sen.
/ Isabelle

Skype!

Himmel va tekniken kan! Sitter precis nu när jag bloggar här och har Skypemöte med Kalmar Läns 4H! Och vilket bra möte vi har tror inte någonsin vi har haft ett sådant bra möte. Är så himla pepp igen :D Nu jävlar ska vi fixa här!
/ Isabelle

Frisk!

Förr veckan blev jag attackerad av en öroninflammation, fick åka till doktorn och få örondroppar som inte hjälpte men under helgen skedde mirakel. Trots att jag var super stressad och visste knappt va jag hette så fick jag zonterapi och akupunktur av min underbara vän Anna! Utan henne hade jag typ dött i helgen. Men nu är jag helt återställd :) Idag har vi haft en kalas lugn dag i skolan, sen har jag suttit och donat med Kalmar Läns 4H nya hemsida som inom kort är färdig :) Men nu blir det nog sängen efter som i morgon bär det av till Jönköping och Ungdomens hus kl. 06.10 typ -.- God natt!
/ Isabelle

RSS 2.0