Inser att man har det bra

Jo visst låter det som en klysha ( tror det stavas så ) men så är det. Tänk jag har allt man behöver, jag var vänner som tycker om mig för den jag är. Jag går en utbildning som jag älskar och hittar på en massa saker som jag aldrig hade gjort utan den, jag sitter på lite förtroendeuppdrag som ger mig massa kunskap som jag aldig hade fått om jag inte hade mi underbara fritid som är 4H. Visst allt går inte dit man vill men man lär sig sjukt mycke på det med. Jag har en underbar pojkvän! utan honom hade jag känt mig halv, han är det finaste jag har över allt annat! Jag en familja jag kan åka hem till så fort jag könner för det och dörren står alltid öppen, så himla fint. Åh blir lite lycklig när jag skriver om det som är bra :)
Den här veckan än så länge har jag bar agått i skolan idag, hade nämligen studiedag igår men inte någon sovmorgon för det utan upp med tuppen och ut i skolorna och informera om Röda Krosets kompis grupp som startar nästa onsdag. Sen blev det Jönköping med Patrik, Wärma, Veber Ida och jag, fint det med, men en roadtrip sådär på måndag eftermiddagen :D
Nu sitter jag på internatet på skolan och väntar på min kompisar som är uppe i hallen och rör på sig, medan jag sitter här och lyssnar på veronica Maggio och har det bra :)
/ Isabelle

Regn regn och åter regn

Det är nog det ända det gör i värnamo den här årstiden. Ser inte ut till så mycket annat i alla fall. Inte kul. I mon blir det Kalvsvik till min fina Martin<3 Sen på lördag blir det Göteborg, och Liseberg! Fint ska det va :P Just nu är jag sketans glad över att jag blivit av med det värsta pluggandet just nu :) Mitt huvud är gröt! inte skönt, mår helt konstigt. Mitt sömnbehov är större an vanligt. Idag i alla fall blev det lite nagel saker ifråb Viva la diva kommer bilder på det någon dag om jag orkar, eller det ska jag. dock var dom inte lika bra som dom jag beställde ifrån england för ett tag sen -.- men de duger i alla fall :)
Såhär såg mina naglar ut innan i alla fall :)
Hittade detta fina löv på trappen igår :)
/ Isabelle

4H Dagen

Som ni nästan alla vet, eller ja det kan ju inte jag veta vet ju inte vilka som läser min blogg. Men i alla fall så är jag ju sen många år uppfostrad inom 4H en ideell ungdomsförening Som ursprungligen kommer ifrån USA. Sen två år tillbaka så har vi inom Sveriges 4H gjort en "national dag" för 4H där så många 4H klubbar och deras verksamheter ska synas till befolkningen. Jag spenderade min dag i Kronobergs Län Där det var 50års firande på G. Himla fint. Jag, Johan och Caroline kom dit innan alla andra kom... till slut blev vi insläppta då vi började att mublera om hela lokalen, blåsa en massa balonger. Tillslut va klockan så mycket att det kom ett gäng djur dit med och en massa folk kom dit för att fika gå tipsrunda och en massa annat bus. Lirade lite gitarr, är ju tvungen att visa vad vi gör hade dock ingen lägereld men men. Sen När det stängde för allmänheten var det dags att göra en massa. Fixade dukning med allt det innehäller allt ifrån ljus, bestick till dukar och servetter. Efter det var allt ifrån långt färdigt då var det bara att börja hjälpa till i köket. Inte en lugn stund fick man... Sen blev det en tur ut och pricka av gäster med, som tur var det med fina Caroline i alla fall som tur va. Underbar mat och en massa trevliga 4H:are gamla som unga:) Så inspirerande!
och nu på lördag blir det Liseberg med Kronobers 4H med :D
/ Isabelle

Här igen...

hej svejs nu är jag här igen. Har kaos lite här... Massa skolsaker och håller på att bli sjuk -.- Men nu så är jag tillbaka :) idag har varit ute i skogen men årskurs 5. Hade äventys pedagogik hilma fint! Trots allt regn så var det kalas :)
Tror jag är nåt man kan använda av i andra samanhang.
/ Isabelle

Riksförbundet Sveriges 4H

Japp japp visst låter det viktigt :)
I sommars under rikslägret som i år hölls i Varberg, hade vi vår årliga stämma. Där man bestämmer en massa viktiga saker inom organisationen, bland annat vilka som ska sitta i styrelsen för ett år iblan även två år fram i tiden. Och jag blev invald :) Jag är 4:de suppleant! Så i helgen ska vi ha arbetshelg i Katrineholm. :) Tufft är jätte pepp! Så får se vad som helgen bjuder på :)
/ Isabelle

Lite dåligt men men...

Jo jag vet att jag inte har uppdaterat här på ett tag, my bad. Det har nämligen varit så att vi i skolan har intensivläst en bok på 300 sidor typ på en vecka. Då har man inte så mycket till liv när man har cirka 50 sidor om dan att läsa. Men i alla fall nu är det fix nu är det bara en hemtenta kvar seb är vi avklarade med terminen första uppgift :D
Men i söndags tror jag det var pysslade jag lite med mina naglar som jag brukar ;P Då blev det den här designinge:
Massa med pill men utan det hade det inte varit kul :) Idag om jag blir färdig med en bit av hemtentan ska jag belöna mig med en nu design. Vet inte riktigt än vad men funderar på:
Ser lite konstigt ut såhär men det ser ut som rosor på lite längre håll :)
Idag måste jag även packa väskan... Ska ju nämligen iväg ;)
/ Isabelle

"Det är okej att känna"

Fin. Finns inte så mycket att säga den talar för sig själv.
/ Isabelle

RSS 2.0