Dagens nageldesign.

Såhär ser mina nalgar ut idag :P
Har använt ett ljus rosa lack underst ifrån Claudia
Sen målade jag det vita på nageln lika så det ifrån Claudia
när det hade torkat tog jag Kiss nail art line silver och målade linjen precis över skarven vid det vita
Sist men inte mins så hade jag nail art stickers som jag placerade lite olika med vadera nagel ser lika dan ut på höger och vänster hand.
/ Isabelle

Lite lång roadtrip kanske ;)

igår fick jag följa med min pappa för att jag skulle veta hur det går till när man kör budbil på hans jobb, liksom alltid bra att kunna tjäna lite extra liksom :) Då körde vi till Nybro och tillbaka, bara efter att ha varit hemma i typ en halv timme och precis fått i sig lite mat ringer dom och frågar ifall jag kunde köra till Södra Vi( ligger utanföra Vimmerby) varför inte kände jag ;) kom hem strax efter tolv inatt xD Lite lagom seg idag ;) med det var det värt!
/ Isabelle

Kört en massa idag :)

Idag fick jag mitt körkort:) så nu är det på riktigt! Har kört en massa idag med, körde upp på skälby bara föra att se om det var folk där och visst var det de :) tog lite bilder med :)
Nu blir det sova kanske om jag har tur att slippa kör hem Timmys kompis men det ser inte ljust ut xD
/ Isabelle

Dags för lite målade naglar!

Japp igår satt jag och målade en massa säkert i flera timmar, men här är resultatet.
Bakgrunden har jag använt Depend 228.
Sedan använde jag H&M:s klarblåa lack, detta målade jag tvärsöver naglen.
För att inte se en orak linje där lacken möts så använde jag Kiss nail art line och drog ett silvrigt sträck.
Själva ögat är lite pilligt :P
Började med Kiss nail art line svart och målade själva formen på ögat. Eftrsom det blev en sån smal linje så tog jag en jätte tunn pensl och ett svart lack ifrån Claudia och målade en gång till. Då gjorde jag även ögonfransarna.
Sen målade jag ögonvitan med Claudias vita lack.
Sen blandade jag H&M:s Dark blue lack och Depends 228 och målade ögonfärgen.
Claudias svarta lack bleb pupillen.
Sen blandade jag Isadoras silver lack med ett svart lack och målade den lilla ljusreflexen i ena enden av pupillen.
Avslutade med ett top lack.
/ Isabelle

Ägodelar funna!

Vilse i pannkakan! Men nu börjar det lätt i alla fall, bara för en stund sen hittade jag både min kamera och min husnycklar :) Nu kan jag få ro i kroppen, imon bör jag dona lite i rummet men ska inte skriva att jag ska för då får jag höra det ;) haha nu blir det nog sängen!
/ Isabelle

lite förvirrat liv om jag säger så!

I onsdags så flyttade jag hem till Kalmar över sommaren bara då, Martin var så snäll att han kom och hämtade mig och alla mina saker i Värnamo för att jag var tvungen att lämna in nycklarna för rummet. Och på Torsdagen så hämtade pappa mig hemma hos Martin, sa jag har varit hemma i Kalmar sen i torsdags men fy va jobbigt det är att leva i sopsäckar xD sen är jag inte riktigt pigg på att packa upp det viktigaste än om jag säger så. Just nu lever jag i kaos! Ex på det är att jag inte hittar mina husnycklar eller min kamera -.- fett surt så jag borde ta tag i detta!
Första bilden tog jag när vi var ute i tisdags och hälsade på min klass när dom var och paddlade kanot. de andra två är ifrån idag man blev galet mätt på körsbär och en liter jordgubbar ;) haha
/ Isabelle

RSS 2.0