KUL

Japp andra veckan inleds på praktiken och kan inte mer än att säga att jag vill jobba kvar där i hela mitt liv :) Så himla goa människor där som en kommer överäns med :) Och kombinationen med ungdomar och djur är fina grejer det :)

/ Isabelle

Fränt!


Elsas värld

Har kollat på Elsas värld precis alla avsnitt i alla fall som ligger ute. Fett kul serie faktiskt men är ju glad att jag inte är i hennes skor :P kolla den :)
/ Isabelle

Slut...

HImmel att man kan vara så trött som jag är. Det är för mig nästan obegripligt! Även att jag idag som till kvaart i tio :) nöjd över det! Sen blev det att köra roffe till stan sen vidare till IKEA med mamma och sen MODE huset :) Hittade lite underkläder och ett par brallor:) Imon är det praktik igen ska bli sååå kul :) jobbade ju även som helgjour igår på skälby :)
/ Isabelle

Bilder ifrån praktiken :)

Jag har min praktik på Skälby 4H Gård i Kalmar
/ Isabelle

På golvet

Åh nu när jag ändå är igång har ju läst världens roligaste kurs i skolan nu men bästa läraren :) Machofabriken heter den :) galet kul! gå in på machofabriken.se och läs mer. Det handlar i alla fall kort och gott om hur tjejer och killar ser på normer för killar :) Jätte intressant lägger ut den första filmen i deras material. tänk efter och kommentera va ni tycker :)
/ Isabelle

Kasst... jag vet

Jo jag vet fortfarande att jag är dålig på att uppdatera nu för tiden men jaja. I helgen låg jag och va sjuk i Kalvsvik min kära Martin pysslade om mig^^ Han är fim ska ni veta <3 Och igår va det ju årsmöte på Skälby 4H gård finfint va det kul och träffa alla igen :) Och idag min första dag på skälby som praktikant :) Har varit jätte kul :) Berättar mer om det någon dag :) Nu blir det sova för imon blir det häst och vagn och övernattning :)
/ Isabelle

Jappjapp en helg i Kalmar är bara över såd...

2012-02-12_14_33 (MMS)

Jappjapp en helg i Kalmar är bara över sådär:-( men blir ju praktik i Kalmar i gem veckor snart:-)


Vacker låt

/ Isabelle

Top Model

Sitter och tittar Top Model Sverige inte för jag är världens fan bara för att det är kul att Sverige ska härma allt USA och andra stärre länder gör xD
/ Isabelle

Himla glad :)

Har bokat in med min kära vän Anette att hon ska få lära mig att köra häst och vagn :) Ska bli så kul! Jag må inte vara en hästmänniska men att köra är något jag tycker är mysigt :)
/ Isabelle

Kallt!

Hatar verkligen vintern, inte alls glad åt snö och kyla men men nu är den ju här så vad kan man göra... Idag var det redovisningar i skolan :) Sen förberedelser inför opponeringen vi ska ha på Onsdag skit svårt tycker jag men bra att vi får öva innan examensarbetet :) Sen gick jag ner på stan för att hittaett nytt nagellack men hade visst inte kommit ut eller hit till Värnamo så det får bli att kolla i Kalmar på fredag :) Hittade även ett par skor som kommer hålla i stället för min gamla vinterskor de sjunger nämligen på sista refrängen :P Och en lotion eftersom det är så kallt vill inte min hud vara med riktigt heller. Nu ska jag har lite egen tid då de flesta på internatet är i hallen sen ska jag göra färdigt mitt friskis pass och sen blir det att chilla och spela lite The sima 3 Husdjur som Martin fixade åt mig i helgen :)
/ Isabelle

Helgen

Japp ännu en helg har gått. Och ännu en kväll har gått då jag har sagt att jag ska gå och lägga mig tidigt vilket inte går xD Har gjort massor i gelgen känns det som :) Allt ifrån kollat melodifestivalen och nu när jag nämde den måste jag ju säga att det var rätt låtar som gick till finalen :) Aja sen har jag lärt mig hur man gör hål i isen med en isborr :) lite klurigt men nu kan jag lite mer nästa gång jag tänker prova :) nu kommer det en enorb bildbomb på lite okika saker jag tog på i helgen :)
Lite blandat fint :)
/ Isabelle

Vatten på fel ställe...

Ja nu undrar ni säkert vilket ställa jag hade vatten på ;) Haha lååångt inne i örat var det. Idag hade vi nämligen idrotten i simhallen. Lekte lite roliga lekar sen så fick vi dyka lite och envis som jag är skulle jag promt få upp den J****vla pucken på botten 4 meter ner. Och jag LYCKADES! Galet nöjd men mycket vatten i örat och ont i dom för övrigt med allt tryck med nöjd :) Sitter och väntar på tvättmaskinen nu så att den kan bli färdig :)
/ Isabelle

Näe fy

Nu blir det snabbt packa väskan för idrott imon sen blir det fan sängen!

/ Isabelle

Har städat :)

Såhär såg mitt rum ut för en stunde sen...
NU ser det ut såhär och nybäddat i sängen är det med :)
/ Isabelle

Bilder ifrån helgen

NU kommer lite bilder ifrån helgen :)
Hittade detta på vägen :)
Tina innan hon skulle föreläsa :)
Underbart med stämma ;)
En enda votering under stämman riktigt bra :) Votering är då detta när man räknar vilka som röstar på vad, för att man är tveksam på vilken sida som vann.
Tema hemmagjort var det på finmiddagen;) Tycker om Lisas fina outfit!
Massa folk!
Haha hittade en stor tumvante i taket undra vad det är egentligen ;)
/ Isabelle

RSS 2.0