Lite tid över trots allt

Ja fy jag börjar få in rutin på att vara effektiv ;) Idag har jag pluggat på på kvällen började på mitt friskis pass jag ska ha nästa vecka. Sen målade jag baglarna lite på mig och Sofie sen blev det att läsa färdigt C- uppsatsen så att jag och min grupp snart kan börja skriva på vår essä :) Japp i mon blir det redovisningar att lyssna på sen blir det textil :) ska bli kul!
Detta målade jag på mina naglar på var sin hand då glömde att ta bild på det jag målade på Sofie får dona det men blev i alla fall Zebraränder på henne :)
/ Isabelle

Fullspäckad helg!

Fu va gutt det har varit i helgen! Men fy sjutton va trätt jag är! MEn nu är jag i alla fall hemma och fått i mig mat efter helgens och årets CFK! CFK står för Central Funktionärs Kurs som Sveriges 4H annordnar varja år på Valla Folkhögskola i Linköping som 4H är en av två huvudmänn på.
I år var det första gången på väldigt länge som det även var extrastämma som det kallades till för att det var lite vilktiga saker som var tvunget att beslutas om. Samtidigt som vi skulle få i allt annat som är med på CFk i vanliga fall med :)
Så full fart var det! Jag var lite alltiallo samtidigt som jag var en av de grenkursledare som hjälpte till med. På CFK finns det ett X antal olika grenkursen varje år det kan vara allt till 4H- företag som jag hade i år med Elisabet till Arbetsgivaransvars kurs exempelvis.
Sen blir det ju alltid lite möten med folk eftersom vi är utspridda i vårt avlånga land. Så mycket sömn blir det inte men det är det värt!
En föreläsare kommer alltid på lördagsförmiddagen och föreläser om massa olika saker i år var det Tina Thörner! Fatta tufft. Och tro det eller ej men hon är föredetta 4H:are :) Det går faktiskt att läsa om hennes 4H- företag på hennes hemsida! Kommer mer bilder men jag ska dra och plugga lite nu så här efter all sömn och så utvilad som jag är ;)
Lärakänna lekarna jag och min kära inproviserade lek grupp som bestod av Anna, Elin, Emmy och Viktor!
Bild bevis på att hon var där om ni inte tror mig ;)
/ Isabelle

Japp då var man på väg till Linköping :-) ...

2012-01-27_08_28 (MMS)

Japp då var man på väg till Linköping :-) nu sitter jag på krösatåget till jkpg sen blir det bus4you vidare till Linjöping. Kommer nog ett till inlägg sen.


Tjej kväll och träning

Ja fy idag har jag varit duktig. Har pluggat sociologi som jag ska ha föreläsning om på Måndag. Sen blev det simhallen i 45 minuter typ. Efter detta så blev det Friskis och Svettis :) Gick mycket bättre idag än förra veckan var mycket lättare och klarade mig nästan igenom hela passet :) i morgon blir det Machofabriken en stund sen tåget och bussen till Linköping :)
Satt och testade lite någon kväll :) målade lite^^
/ Isabelle

Ja oj nu har jag fixat inställningarna på ...

2012-01-24_21_54 (MMS)

Ja oj nu har jag fixat inställningarna på telefonen för att mmsa därför det kom en massa gamla inlägg xD haha fin skylt va såg den igår då va körde ifrån innebandyn:-)


Sitter i aulan nu med Richard ich väntar p...

2012-01-25_12_38 (MMS)

Sitter i aulan nu med Richard ich väntar på ett gäng elever vi ska ha föreläsning för:-) ska bli kul! See you!


Sitter i aulan nu med Richard ich väntar p...

2012-01-25_12_38 (MMS)

Sitter i aulan nu med Richard ich väntar på ett gäng elever vi ska ha föreläsning för:-) ska bli kul! See you!


Jul jul strålande jul! Ja då var denna jul...

2011-12-24_14_21 (MMS)

Jul jul strålande jul! Ja då var denna jul snart över med... Himmel va tiden går fort! Nu sitter jag uppe i Linköping med hela fina familjen och firar vår andra julafton xD och i år är Martin med:-)


Gnosjö

Japp igår blev det visst nu, aja då var jag, Partik och Wärme i Gnosjö vi har ett projekt i skolan som vi har ansaret tillsammans med olika folk i kommuner runt och i värnamotrakterna så vår grupp valde Gnosjö så idag var vi där och hälsade på lite och gjorde reklam :) Det började dock inte så bra xD
Partik hade fått punka på sitt däck då var det bara att kila till Maria och låna skolans bil, som tur va var den ledig :) Nu har har dock fått dit ett bra däck :)
Finfint väder var det idag i alla fall lite gladare blir man då :)
Haha hittade en rolig sten som låg i skolan ni ska få se bild på den här :)
Haha undra vem som kom på den idé liksom :P
Näe nu ska jag sova för imon blir det självstudie ett besök på bibblan och leta litteratur till examensarbetet och sen blir det lektion för Allmäneleverna i Machofabriken sen gitarrkurs sen lite mer Sociologi om jag inte är färdig. Ska nämligen ha föreläsning på Måndag om det jag läser nu så måste fixa det innan helgen eftersom jag inte har tid att plugga då :P
/ Isabelle

Mos i huvudet

Himmel har läst massor idag med men nu har jag bollat lite idéer med min lärare hur min föreläsning ska va så nu känner jag att jag börjar få koll på det :) Känns skönt! Är dock helt slut i huvudet men så är det. Ikväll ska jag ta paus ifrån pluggandet då kommer det bli lite mys med en roligare bok som jag inte är tvungen till att läsa sen blir det duschen och sen korpen match som gänget på skolan spelar i.
Här kommer lite bilder ifrån helgen
Var ute lite i det fina men kalla vädret i helgen hjälpte även erika och tog in hästarna ovan ser ni kära Martin med Mulle :)
/ Isabelle

Nymålade

Japp då var man nymålad :)
/ Isabelle

Ny favorit låt!


Kommer bli galet!

Japp nu har man väl börjat inse både i huvet och restan av kroppen att det är sista treminen och att lärarna ska pressa ut det sista ur oss ;) Har tre veckor nu späckade med Sociologi med tre exeminationsuppgifter... tur att jag tycker om det än så länge i alla fall kanske inte längtar efter det sen på ett tag dock :P
Denna underbara bok läser vi nu :)
Åh kommer kanske inte ha så mycket tid denna vecka att blogga men om jag har tur kanske jag kan slänga in nåt i helgen då jag är i Linköping.
Mina naglar gick ifrån gränt till...
Röda med skelett :) haha så tuffa. Nu har jag dock fått måla om dem för att mina naglar började gå av så jag klippte mer dem. Det mmsar jag kanske in en bild på senare eller i morgon. Nu blir det att läsa lite till och om jag har tur så hinner jag kanske läsa igenom allt en gång idag fy vad glad jag hade varit då :)
/ Isabelle

Helg

Fy vad skönt det ska bli men helg helt galen vecka har det varit och den har kännts som två! Imon ska jag vara med på Camillas barnkalas före hennes dotter :) ska bli riktigt kul :) sen blir det stanna kvar i Växjö hos min pojk eftersom Smålandskampen ställdes in.
Snart ska jag ner till stationen och köpa biljetter till CFK nästa helg i Linköping :) så jag vet att jag kommer fram :)Ska bli fett kul.
/ Isabelle

En helg full av kärlek <3

Sorry min kassa uppdatering har lite att göra nu... Men när januari är slut då är det lugnt :)
Åh i helgen hade jag och Martin 2,5 årsdag. Vilket firades med biobesök, finmiddag och en massa mys! Bion var Sherlock Holmes 2 riktikgt bra film!
Till fin middag blev det lack i ugnen med citronpeppar på och pressad potatis :)
Tillslut blev detta efterätten vi skulle göra plättar till men det gick inge vidare så det sket vi i men glass med färska bär är inte fel de heller :)
På söndagen försvann Martin med Markus och Pontus till tingsryd för att fixa med bilarna då passade jag och Erika på att leka med hästarna:) Himla kul fast jag tror jag och Erika sprang mer är hästarna gjorde xD
Fina Lisen!
/ Isabelle

Brutit mitt nyårs löfte

Haha japp det har jag gjort var dock inte heller första gången idag men i alla fall. Mitt nyårslöfte va att inte träna jag kände att det är ju bättre at ha ett löfte som är positivt när man  bryter än att man ska bli besviken på sig själv. Idag var jag Camilla Patrik och Freddie på gymmet! oh yes! Sprang i en halvtimme jag som hatar att springa sen var det lite allt möligt så är fett nöjd blir på onsdag med sen på torsdag blir det friskis då Wärme håller i passet :) Åh nu ska jag sova i mon blir det ju Jönköping på eftermiddagen.

/ Isabelle

Bevis

Här har ni bevis :) Ramlade bara en gång ;)
/ Isabelle

Det snurrar i min skalle

Fy skutton vad jag har hafr att göra idag!
Det började men att vi pratade alkohol- och drogpolicy... bra att prata om men som morgon gympa föra hjärnan torsdagen den första veckan efter lov? Aja vilket slutade med besök av rektor, inte att vi blev stökiga utan vi ville ha med henne.
Efter det så hade jag föredrag om "Skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap" Jätte kul att prata om och berkades som att folk tyckte om :) När man haft det får man alltid tips och sådant hur man kan förböttra och liknande vilket jag inte fick både bra och dåligt xD
Sen bar det av till isahallen och åka skrillor :) Riktigt kul och Camilla hade lagt det på en jätte bra nivå så att alla kunde känna sig duktiga :)
Ut i pissregnet/ hagel/ snöstormen vidare till skolan och Friskis och Svettispass som Jojje i vår klass höll i, det ingår i deras valbarakurs. Riktigt kul och jag klarade hela programet :)
Ner och duscha, tvätta bädda i nya laken och panik leta efter mitt kollegieblock som ännu inte kummit fram än. Hade nämligen ett föredrag i morgon med Richard ifrån Fritidsledar ettorna. Sån tur som jag har så hade han skrivit ner vad jag skulle göra med :)
Phu så nu är denna dag snart över men innan jag går och lägger mig ska jag äta cholkadbollar som jag köpte på citygross :) Det är jag VÄRD!
/ Isabelle

Trött

Helt slut i bollen och borde jag vra det, nej men efter två dar i skolan är man pannkaka. I mon går vi ända till halv fem med -.- men som tur är sista lektionen gitarr så det är chill i alla fall :P så länge sen jag spelade faktiskt även att den står här på rummet blir det inte av att man tränar typ xD
känner mig lite som min bror gjorde i söndags då han skulle följa med mig och lämna mig på tåget då han tog med sin xBox kontroll istället för sin mobil xD
/ Isabelle

Marint

Var ett tag sen jag målade maglarna men igår kväll small det :P Dock inte röda men i alla fall :)
/ Isabelle

Snö

Så här ser hela värnamo ut typ xD kom igår kväll som tur är har det inte blivit allt flr halt eller börjat att slaska  :)
/ Isabelle

Back again

Då var man i Värnamo igen efter ett lov ;) sista terminen imon... SHIT två år har redan sprungit förbi snart helt galet ju. Aja man vad började det med direkt typ när jag kom hit då?... jo snöa! Jag som trodde jag skulle slpiia den skiten rent ut sagt. Men i alla fall nu ska jag gå och sova :)
God Natt/ Isabelle

Granen åkte ut...

Idag kommer vår lilla julgran åka ut den har börjat barra som fasen nu. Så mamma stog inte ut längre nu står den här i vardagsrummet hel kal ifrån julkulor och glitter :P
Så här såg det ut innan hon började ta bort dekorationerna xD
/ Isabelle

Kalla på Kapten Röd

Jo som sagt igår skulle jag och Isabelle in till stan och röja... det blev inte som planerat kan vi ju säga xD när vi väl kom in till stan så var det inte en kotte i stan vi började ju undra vad som hänt. Så vi frågade en av vakterna vart folket var i Kalmar liksom, då fick vi svaret att alla va på Sandras där Kapten Röd spelade xD Det var bara ringa och fråga pappa om han ville köra oss dit, snäll som han är så gjorde han det :) Träffade min bror där med xD det var första gången sen han blev 18 som vi var ute tillsammans :) fett kul! Här kommer lite bilder :)
/ Isabelle

Riktigt duktiga

Hittade dessa tjejer på youtube idag riktigt duktiga dom kan ju inte vara gamla!

Manligt och kvinnligt ledarskap

Sitter faktiskt och pluggar idag, vill komma ifråm innan terminen börjar nu :) Haha näe jag bara skojar grejen är den att redan på torsdag ska jag har ledtion i idrotten så jag kände att jag vill vara färdig innan skolan börjar nu för sen vill jag bara hitta på annat :) Så jag ska prata om skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap. Men nu måste jag fortsätta här för senare kommer Isabelle :)
/ Isabelle

4H så klart

Japp idag har jag ägnat dagen till 4H! Det var dags att byta kontor på Studiefrämjandet och jag överdriver inte att vi höll på typ hela dagen och att vi var riktigt glada att folk var lediga idag xD många svordommar när man släpar militärtält upp för tre trappor xD Men nu är det i alla fall gjort och i ordning :) Nu är jag precis hemkommen ifrån min kära vän Anette där vi har ätit glass och pratat om livet.. eller i alla fall vad som händer i vårat liv just nu :P Nu blir det en bröbulle sen sängen då blir det plugg och senare utgång till Isabelle :) ska bli fett kul! :)
/ Isabelle

Erato

4Hare där ute känner ni igen handramsan de använder ;) Så himla bra!
/ Isabelle

Valberedning

Ja som rubriken säger så sitter jag som valberedning med två andra tjejer åt Skälby 4H- Gård. Som valberedning ska man lägga förslag på vilka man tycker ska sitta i styrelsen för nästa verksamhetsår. Så idag hade vi vårt första möte tillsammans vi har mötat oss på internet innan så det var bra att vi fick till et "riktigt" möte.
Imon blir det att flytta kontor och sen vidare med anette och äta glass :) Men nu blir det typ bums i säng!
/ Isabelle

Lever trots all julmat!

HImmel nu är julmaten över och allt kring det. Och hemma i Kalmar igen efter en resa frn Kalmar till Linköping och vidare till Växjö för nyårsfirande :) Så nu Kommer det en fet bildbomb så ni får se vad jag har hittat på :)
Som kanske nämt tidigare så jobbade jag och min bror som blombud i en arbetsvecka innan jul:) kul men intensivt kan jag ju säga att det var med är alltid välkommet med extra pengar om jag säger så :)
Glömde visst att vrida bilden men jag tror ni överlever ;) Väl framme i Linköping efter en trång bilfärd så var det välkomstdrink ute hos faster Annika med familj :)
Ingela ( min pojkväns mor) är nog den mest påhittiga människan när det gäller mat och saker i köket :) Här hade hon pysslat ihop en chokladmosse med passionsfrukt i himla god var den :)
En av alla julklappar jag fick denna fick jag av Ingela och Conny i julklapp :) frän och underbart skön fast lite läskig :P Sen fick jag även en sjömanskskjorta, en bok, choklad, pengar, pressentkort, 3D pussel, En liten apa som blåser, lotion, en filt med ärmar på, ett smyckes träd mm. Jätte nöjd är jag :)
Även nyår kom i år med.. Nu såg jag att jag missade att lägga upp den andra bilden på middagen jag och martin hade på nyår men det får ni överleva med i alla fall :) Jag och Martin stod som värdar för nyårsfirandet för tredje året irad så nästa ska vi inte ha det har vi bestämt xD 12 personer var vi tillslut och vi lyckades fixa varm mat till allihop :) Raketer och den biten hade vi med :) Mycket trevligt!
Och igår kom jag hem ifrån Växjö och tur var v'l nästan det nu när Emil är ute och härgar i landet. Men inann jag åkte hem ett par dagar hann jag med att inte göra någonting alls :) Måla lite naglar och mysa med katter. Umgås med Frida och Erika hann vi också med :) Jag ett perfa lov har jag haft och inte är det slut än så vi får se vad som händer änkte jag säga sen kom jag på att jag redan planerat resten av veckan :)
/ Isabelle

RSS 2.0