Utmattad men lycklig!

VILKEN HELG! Har aldrig sovit så lite, eller det har jag nog men inte haft så mycket träningsverk av att springa omkring och fixa saker förr xD Kan knappt gå känns det som haha. Men det blev en lyckad helg och alla verkar jätte nöjda vilket är kalas kul. Dock på hemvägen igår så missade jag tåg satt fast i Jönköping i en timme väl på nästa tåg så sitter vi fast i 20minuter på grund av annat trasigt tåg och tågmöte haha ville bara gå och gömma mig och komma fram när det löst sig :P haha bilder ifrån helgen kommer snart!
/ Isabelle

Here we are CFK! Nu är helgen äntligen hä...

Here we are CFK! Nu är helgen äntligen här, alla människor som kommit ifrån Sveriges alla hörn här begett sig till valla folkhögskola i Linköping. Berättar mer i morgon eller på söndag för nu måste jag sova! / Isabelle


Detta gjorde ju inte saken bättre i alla fall...

Underbart! Va hos doktorn igår och fick örondroppar, jag hoppas för sjutton att dom hjälper! Idag hade vi projekt hela dagen, har känt hela veckan att något är fel och i dag fick jag reda på att  jag lever kan jag ju säga! Lågt blodtryck, feberfrossa fast har ingen feber ÅH jag vill veta varför man mår dåligt då lägger sig i alla fall oron i kroppen som man går med annars.
/ Isabelle

Hej örondroppar!

Underbart att vakna med extrem värk i båda öronen, sitta och må dåligt i skolan där vi hade folkbildningsdag. Ringde till vårdcentralen efter skolan och fick en tid efter en stund så då fick man börja med örondroppar ett tag framöver..Yippey!
/Isabelle

Rastlös!

Kan inte förstå hur jag kan vara så rastlös verkligen, jag gnäller på om jag har för mycket att göra och jag gnäller om jag har för lite med. Sen blir jag lätt irriterad på små saker med fattar inte va det är! Sen vill jag ha sommar med men det blir det ju inte fortare för att jag sitter och gnäller här heller direkt... åh idag är jag inte pepp!
/ Isabelle

Dödar tid!

Försöker döda lite tid för att jag vill att det ska bli torsdag så jag får ta tåget till Linköping där jag kommer spendera helgen på Valla Folkhögskola, där CFK arrangeras :) Så satt en stund och kikade igenom lite studiefoto bilder som jag tog sista terminen i gymnasiet :D Så då hittade jag denna bild på mig hehe hyfsat fin tycker jag så den bjuder jag på!
/ Isabelle

Donat massor :)

Idag börjar jag vid kl. 13.00 så jag har varit lite duktig, promenerade till stationen i Värnamo och hämtade ut min tågbiljett tills på torsdag då jag far till Linköping över helgen! Och så har jag ringt min körskola och fixat halkan :) har dock inte fått datum än men det får jag i över morgon! Börjar dofta körkort :P
/ Isabelle

Fotograferat och redigerat.

Ser ni skillnaden??
Lite smakprov på vad jag hittat på idag :)
/ Isabelle

Ny målad...

Då har jag målat om mina naglar igen xD
Så här såg dom ut innan...
Nu ser dom ut så här, ingen jätte bra bild men men. Vi får väl se hur länge det tar innan jag målar om dom den här gången :)
/ Isabelle

Så länge sen!

Kom underfull med mig själv idag att det var evigheter sen jag lyssnade på Melissa Horn och Lars Winnerbäck! INTE OKEJ! Dessa människor ska man inte underskatta den minsta.
/ Isabelle

Ännu en ny vecka snart...

Vad tiden går fort! Man hinner ju inte med i svängarna alls ju, det var nyss jul och nyår och redan nu är januari snart slut... Känns som man har så mycket man ska hinna med innan sommaren men i den här farten så lär man ju glömma hälften! Aja man får väl göra det bästa av detta nu så man inte grips av panik sen :)
/ Isabelle

Så himla fin låt!

Mår så bra av den här låten! Och Lilo är såååå söt :)
/ Isabelle

Redigerar lite bilder

Satt och va lite rastlös, då kom jag på att jag kan redigera lite bilder när jag ändå hade tråkigt. Så nu har jag kul :)
/ Isabelle

Varför Värnamo??

Ibland har jag ställt mig frågan varför jag flyttade till Värnamo, och idag ställde jag mig den frågan igen. Emma (som bor i korridoren) kände att vi hade lite tråkigt så vi kollade upp öppettiderna på Åhlens  och trampade dit. Det sega var att det var enbart Hemköp, Hemmakväll och Åhlens som var öppet. Jäkla skit man ska inte flytta till en mindre stad än va man är van vid inser jag , men men.
/ Isabelle

Sorry...

Har inte hunnit med något inlägg än så länge den här helgen förutom nu då. Har nämligen varit i Kungsäter en liten "stad" eller by typ utanför Varberg ungefär, inte bäst på geografi men Varberg var inte så långt ifrån :) Jag, Marie & Hans ska nämligen hålla i CFK (Central Funktionärs Kurs) nästa helg så vi träffades och fick pusselbitarna på plats lite granna :) Här ska jag bjuda er på lite bilder ifrån vår mysiga morgonpromenad Tagit med mobil kameran men helt okej bilder trots allt :)
/ Isabelle

Fotograferat lite...

Funderade på att ha fotografering som hobby så nu har jag hoppat runt lite var som helst och fotat :D Jag blev riktigt nöjd med alla tre bilderna faktiskt! Så det är är nog den blivande hobbyn.
/ Isabelle

Gekås!

Idag blev det Ullared efter skolan :D mycket man ville ha men kunde ju inte köpa allt direkt men lite rikare på saker blev man! Nu blir det att sova har sovmorgon imon vilket är gutt sen blir det bil till Varberg!
/Isabelle

Lite kreativ...

Är galet trött efter simhallen idag men trots detta så försökte jag ändå vara lite kreativ så då blev det att måla lite, inget märkvärdigt men lite roligt. Att jag kunde koncentrera mig en lång stund var ett mirakel i mitt tillstånd, nu blir det sova så att jag över huvudtaget klarar av den här veckan.
/ Isabelle

Hobby

Har som sagt suttit och tänkt på vad jag ska skaffa mig för hobby, och tror att jag ska testa på att fota lite igen det är ju trots allt kul, sen är ju värdet inte lika roligt. Men snart kommer våren så då kan det bli mer aktuellt :D
/ Isabelle

Simma är fint

Idag hade vi idrottslektion, var inte så pepp från början med det ändrade sig :) Först så var det "simprovet" då man skulle simma 200meter var av 50 var ryggsim. Fixade det utan större svårigheter, men fy vad läge sen det var man simmade och det är ju riktigt kul :D Två killar i klassen gjorde Guldbojen vet inte dock riktigt var det innebär men en den var i alla fall att hämta en docka på 4 meters djup. Envis som jag är skulle jag likt dom testa detta och efter 5 försök så lyckades jag! Himmel va stolt jag är :D Det var lite läskigt måste jag erkänna när trycket i öronen gjorde galet ont och luften började ta slut, men jag LYCKADES! Har fortfarande vatten i öronen men det var det allt värt.
/ Isabelle

Nageldekor är pilligt!

Idag hade man en oplanerad håltimme och för att döda den så fick jag ett ryck att måla små hjärtan på min naglar xD av alla idéer liksom. Var nämligen nere på stan igår och dödade tid och pengar för den delen :P men jag hottade lite trots allt.
Nagelackremover, kan vara bra att ha.
Lösögonfransar, bara för jag ville testa men fan vilket jobb! Dom lär jag inte använda ofta xD
Volyme Powder, har jag hört ska vara bra så blev nyfiken.
Smink borttagning, är galet slarvig att tvätta bort smink så nu kanske jag orkar ändra på det.
Depend Art Liner, en super tunn pensel vilket kan vara bra.
Såhär blev mitt första försök att måla hjärtan med Depend Art Liner, riktigt nöjd faktiskt men gu vad pilligt. Och skakhänt kan man inte vara var inte lätt att måla med vänster hand kan jag säga xD
/ Isabelle

Mitt huvud bara bubblar av idéer!

Ja mitt huvud bara bubblar av idéer på vad min nya hobby ska bli. Jag har dock inte ännu kommit fram till något svar på denna fråga men jag känner för att jag vill börja skapa igen. Har ju gjort lite i mina dar om jag säger så :P Men jag får väl fortsätta och fundera på detta.
/ Isabelle

Ansiktsmask i mitt hjärta!

Fy det bästa som finns när man är lite halt seg och egentligen inte vill göra annat än att sitta vid tn:n är ju ansiktsmask :D och det är ju inte någon vanlig ansiktsmask, detta är produkter ifrån Föllinge Produkter :D Och jag vet jag hade inte heller hört talas om märket innan, men i sommras var jag i Fölling på läger och under aktivitetsdagen så valde jag och mina vänner spa, det är underbart att gå på under läger^^, och det var då jag upptäckte detta märke. Produkterna är lite dyra men det är värt det för det är 70% svenska örter och liknande i och i vissa är det till och med 90% i, Och hur många sådana märken kan man hitta?? Så det är värt att testa tycker jag :D
/ Isabelle

Gillar inte söndagar...

Om man nu ska tycka mindre om någon veckodag så är väl söndagen den tråkigaste dagen av dom alla, inte direkt för att det är måndag efter men att man måste åka ifrån de man har spenderat helgen med. Det ända positiva är väl typ att det är helg snart igen men det hjälper inte alltid. Aja men får väl göra det bästa av dagen, för om man sitter och tänker på det här blir man ju ledsen :( Nu får vi se vad vi hittar på resten av dagen :D
/ Isabelle

1,5år, va tiden går fort!

Tiden går extremt fort har en känsla av, men det kan ju både vara positivt och negativt. Just idag ser jag det positivt det är nämligen så att jag och min underbara kille har varit tillsammans i 1,5år idag :D Fick till och med frukost på sängen idag^^ mackor med paprika formade som hjärtan :) Men jag har inte bara latat mig idag varit ute och skottat med, och fy vad jobbigt det är när det är nollgradigt ute -.- kommer nog en bild ´senare på mina fina mackor som jag fick :D
/ Isabelle

Fick dalahäst med polka smak idag i skolan...

imag0107_1295004 (MMS)

Fick dalahäst med polka smak idag i skolan av Dan:) riktigt gött var det allt! / Isabelle


Första veckan avklarad :D

Vad veckan har gått fort! Men skönt i alla fall :) nu har jag packat i hop lite kläder och diverse andra grejer och ungefär om en timme går tåget mot Växjö! Idag började vi inte förräns vid halv tio för läraren satt på ett tåg som gick sönder... synd att inte man kan få reda på kvällen innan om tågen tänker gå sönder eller inte då hade man ju haft sovmorgon och det hade ju inte skadat någon.
/ Isabelle

Fullt ös medvetslös!

Idag har det varit full fart ska ni veta! Har flyttat till ett nytt rum , nu är det så att det ligger i samma korridor som jag redan bodde i så det var inte så långt i alla fall men det räckte! Dagen avrundas med Ben & Jerrys, cola i glas flaska och Scrubs :D Har även varit på gymmet idag med så jag är flitig ska ni veta men dommer vara helt död i helgen, men hoppas på att lite Växjö luft ska göra mig piggare :D
/ Isabelle

Himmel och plättar!

Känner mig som om någon har slagit ig i huvudet med en stekpanna... helt död och det hjälper inte med sömn. Aja i morgon är det redan torsdag vilket jag mår mycket bra av :) För då är det ju snart helg! Vilket innebär att åka till Växjö för mig :) Kanske borde städa mitt rum men vet inte om jag orkar xD ser ut som en bomb ärligt talat^^ hehe nu blir det i alla fall att gå och sova.
/ Isabelle

Här kommer bilden jag lovade!

Dessa underbara skor har jag införskaffat mig :D är dom inte läckra?
/ Isabelle

Nattamat!

Nattamat på donken blev det efter att klasskompisarna kommit hem ifrån Jönköping, tycker inte om Mc Donalds lika mycket längre men på natten är det helt okej :) näe nu får jag ta och sova ska ju faktiskt orka med några dagar till den här veckan.
/ Isabelle

Ambitiös!

Idag är det ju som sagt min första skoldag den här terminen, och gu va jag ha hunnit med saker idag ska jag säga! I morse så var vi på Arabyskolan i Växjö för att ragga tjejer till min och Camillas tjejgrupp, sen bar det ju av till skolan. Insåg att inom snarast framtid att jag är tvungen att tvätta då var det bara upp och boka tvätttid, Jag har blivit en redig husmor jag allt :P Nu kommer jag precis ifrån Willys där jag handlade lite smått och gått. Idag var även första dagen på det nya året som jag TRÄNADE! Känner mig jätte duktig ska bara se hur länge det håller i sig xD

/ Isabelle

En ny termin men nya utmaningar!

Ja efter ett tre veckor väl behövt jul lov så är man "hemma" igen, men nu börjar det kännas hemma på riktigt faktiskt. Idag började vi en ny kurs som hette Kulturmöten, det kommer nog bli kul :D mycket diskussioner och det ät ju nåt för vår klass i alla fall :P nu sitter jag bara och segar på internatet och funderar på att attackera den halva Ben & Jerrys glass jag har i frysen ;) Blir nog ett par inlägg ikväll hoppas jag, dagen är ju inte slut :D

/ Isabelle

Dag 5 - Mina drömmar

Det känns som jag har massa drömmar, det kan ju vara bra och dåligt. Kan ju vara jobbigare att uppfylla alla då... När jag var liten ville jag bli politiker men den drömmen gav jag nog upp under senare år tror jag i alla fall man kan ju inte vara säker :P Just nu håller jag ju på att uppfylla en av drömmarna och det är att utbilda mig till Fritidsledare, fråga mig inte hur jag fick den drömmen för det vet jag inte riktigt. Men jag har en känsla av att det är för jag tycker om att jobbar med ungdomar, man lär sig så mycket även om man inte tror det. sen har väl alla ungdomar liksom jag, att åka ut och resa i världen. Jag är ju väl berest i Sverige så nu är det nog dags att vidga vyerna lite tror jag :D Sen tror jag att drömmar kommer och går, som när man var jätte liten ville man bli prinsessa men när man blev äldre så insåg man att det inte gick xD
/ Isabelle

Snabbinlägg

Idag har jag varit över hela Kalmar och sprungit.. var först ute på Hansa City och köpte mig ett par skor det kommer bild på dom i morgon jag lovar :) sen in till centrum för en fika på Kulzenska med min kära Lolloo. Vid tre blev det tåget mot Växjö, då jag och min klasskompis Camilla skulle ha tjejgrupp på 4H- gården som nu istället kommer att vara i Araby :D Nu blir det film sen sova för i morgon så är det SKOLA :D har haft så trist de senaste dagarna så jag längtar som fasen rent ut sagt, jag vet att man inte ska längta till skolan men det gör jag :D

/ Isabelle

Dag 4 - I min handväska

Oj himmel vilken lista detta kommer att bli känner jag på mig redan nu! Jag är en sådan människa att jag har med min handväska vart jag än går även om jag vet att jag inte behöver den, men den ska alltid med!
Här kommer min lista då:
Värktabletter
Kamera
Anteckningsblock
Kalender
En bok av Kay Polak
En bok om Håkan Hellström
För tillfället en skolbok med
P-Piller
Hårnål
Toffs
Nagelfil
Nagellack
Tomtebloss ( bara runt jul då)
iPod
Tampong
Penna
Handkräm
Pengar
Kod- dosan till internetbanken
Läppsyl
Jag tror det var allt, men inte undra på att den väger mycket och att folk undrar hur jag orkar gå runt och bära på det hela tiden :D haha
/ Isabelle


Rastlös!

Att man kan vilja ha lov så mycket när man väl är i mitten av en termin men i slutet på lovet vill man inte mer än att dagarna ska gå fortare och fortare så man kan få något att göra, något vettigt. Den senaste veckan har gått i snigelfart och jag är inte den som inte gör saker, jag gör för mycket! Men snart äntligen, på tisdag blir det Värnamo och en ny termin på Fritidsledarutbildningen :D Idag har jag inte gjort mycket och det är jag inte stolt över heller kan jag ju inte påstå, men men. Sov förlänge sen har jag tittat på Spårlöst, Teen Mom och en massa andra onådiga program. Spelat tråkiga spel på Facebook bara för tiden ska gå och där emellan har jag ätit en massa choklad...
/ Isabelle

Dag 3 - Ett minne

Får väl skriva dag tre nu med eftersom jag inte skrev något igår :) Det är jobbigt att välja ut ett minne eftersom man har så extremt många i huvudet, men ett minne som jag minns väl. Jag tror aldrig jag hade varit så rädd som jag var den kvällen när jag var liten. Vi var hemma hos min faster Annika och hennes man, det var juldagen. Detta hede typ när jag var 4 och min bror var 2, efter som jag har halva min släkt i Kalmar och resten i Linköping så firar vi "julafton" två gånger. Vi hade öppnat julklapparna och min bror klättrade upp i soffan och skulle gå till mamma, saken var den att han fastnade med foten mellan dynorna i soffan och faller rakt ner i glasbordet och landar med pappan på kanten. Det var blod överallt! Sen minns jag inte så mycket mer av den kvällen förutom att min lillebror fick åka till sjukhuset och sy. Himmel va han skrämde mig men nu för tiden är man ju van att han hittar på en del skit :D
/ Isabelle

Dag 2 - Min bästa vän

Jag satt och funderade en lång stund innan jag började detta blogginlägg, jag vet inte riktigt om jag har någon bästa vän. Självklart har jag nära vänner som jag kan prata om allt med. Vissa av mina närmsta vänner har jag känt sen jag var liten andra bara några år, det är extremt olika, men det som är viktigaste med mina vänner är att jag kommer bra överens med dom och att vi har något intresse gemensamt, tror jag xD. Jag har nämligen nära vänner som jag inte har så mycket gemensamt med fast det funkar det med. Oj va jobbigt det blev att förklara det hör... men hoppas ni fattar något i alla fall :D
/ Isabelle

4H är finfina saker de allt!

Hallou!
Hann inte att skriva här igår för jag hade inget att skriva först :P men det ändrade jag på. Va så rastlör igår på förmiddagen så jag fick för mig att först gå upp till Skälby 4H Gård och hälsa på folket, sedan fortsatte jag till Hansa City. Där hittade jag ett par underbara skor jag funderar på att köpa nästa helg :D Sen blev det bussen in till stan, sen vidare till Tallhagen och träffa Thles som jag inte har träffat på ett år typ.
Fredagskvällen spenderades hos Åsa där Rixläger övernattning pågick, vi lekte gamla lekar jag lekte när jag var liten och va på läger, fett kul :D
Och nu är jag precis hemkommen ifrån min mormor och morfar, myspys va det men är nog mätt tills i morgon :D
/ Isabelle

Dag 1 -Presentation av mig

Ja vad ska jag skriva om mig?
Jag är 19år fyller 20 om 118dagar :D Jag kommer ifrån Kalmar med bor förtillfället i Värnamo, där jag pluggar till Fritidsledare. På min fritid är jag extremt engagerad i 4H, åker mycket tåg antingen hem eller till min kära pojk. Umgås självklart med vänner så mycket jag hinner. 
Lilla jag då :P
/Isabelle

RSS 2.0