2 år har gått, men det känns som om jag träffade honom igår <3

I fredags hade jag och min fina kille Martin 2års dag^^ himmel va tiden går fort när man har det bra:) Vi tillbringade helgen i Kalmar, Martin körde sin fina bil ända till Kalmar :) På fredagen va vi ute och åt på resturang, närmare bestämt Pizzeria Italia dom har mer mat än bara pizza :P Sen blev det ben & jerrys till efterrätt :) På lördagen gick vi på Harry Potter 3D fett grum va den :) och i söndags bara slappade vi och hade det bra.
Dessa fina fick jag av Martin<3
Kände att jag var tvungen att lägga ut en bild på oss^^ denna är tagen på MLI Foto.
Älskar honom av hela mitt hjärta!
/ Isabelle

Jobbar så har knappt någon fritid alls

Himmel snart är hela sommaren slut och jag har knappt gjort något annat än att jobba -.- men jag tjänar ju pengar så jag lär bli glad sen :) Men fy va slut man är efter att ha kört bil i 6 timmar om dan... I nästa inlägg ska jag berätta om min underbara helg jag hade har inte ens haft tid för det fy skäms på mig! Men nu är det bara två dar kvar på Netto Taxi sen en sommarlägervecka sen har jag två och en halv vecka ledigt innan det blir Värnamo igen :)
/ Isabelle

Värnamo Folkhögskola

Haha hittade den här på youtube idag :P kolla in oss ifrån Fritidsledarutbildningen!
/ Isabelle

1,5 dag ledig innan nästa läger drar igång

Himmel efter 6 dagar sommarläger är jag helt slut, men det har jag inte tid med alls. för i morgon blir det att köra upp till Vimmerby igen och jobba 6 dagar till :) idag har jag varit inne i stan, hittade äntligen en ny bikini som jag letat efter och som tur var den här på REA :) Sen blev det jordgubbsmjölk till lunch med kladdkaka och till middag kinamat :) riktig lyxdag :) Har även målat naglarna! Köpte ett armband med idag :)
/ Isabelle

RSS 2.0