Slutkörd!

Ja med en och en halv arbetsdagkvar för jag väl säga att det är sjukt kul men att jag är ju helt död när man jobbar ifrpn kl. 08.00 till ca 19.00 typ varje dag -.- men snart har jag lov på riktigt!
/ Isabelle

Julstämning som bara den

Idag var jag ledig då det inte var så mycket blommor att köra ut så då passade jag på att åka och köpa pepparkaksdeg :) Luktade så hilma gott i hela huset då :)
sen testade jag på kristyr vilket inte är att rekomendera om man inte gör det själv och får den perfekta tjockleken på den men jag lyckades med en i alla fall :)
Sen när mamma kom hem så gjorde vi ännu mer julgodis :)
Både morzat kulor och chokladkola sen gjorde vi fudge med :)
Oj nu glömde jag att vrida på bilden men ett ypperlig julklapp till folk :) en fin burk med julgodis i :)
Näe snart blir det fika sen sova ska nämligen upp och jobba i morgon med min bror så.
/ Isabelle

Jobb jobb

Trots att jag sa igår att det inte skulle bli nåt jobb idag så blev det så i alla fall :) har kört ut massa blommor idag så himla kul att se allas reaktioner när man kommer :) har tjänat 750 kr idag :) Så nu är jag hel trött i huvudet som tur är jag ledig i morgon så då blir det att vila upp sig som bara den sen är det fyra dagar intensivt jobb som är på g! NU vamkas det telefon möte inför nästa års 4H- företags grenkurs som jag, Anja och Elisabeth ska hålla i på CFK :) kul ska det bli :)
/ Isabelle

Tjuvarnas jul

Har ni sett julkalendern?? Det har jag om ni inte har det klicka in på SVT play och gör det vat jag :) Riktigt mysig är den:) NU blir det julkalendern och sen sova även att jag inte ska jobba imon hoppas jag blir bättre med hjärnskakningen annars blir jag helt rastlös!
/ Isabelle

Lär mig om

Såååå fin lär hon är bara för bra Laleh!
/ Isabelle

Svenska hjältar

Åh Svenska hjältar galan ifredags jag säger bara det, må bra tv. Det är det bästa som finns att se drivna omstänksamma människor som göra bra saker :) Åh satt typ och rös hela tiden :)
Det var flera bra saker folk hade gjort med något som jag kommer ihåg extra mycket det är Milla 9 år som har startat Bullhjälpen. Sådan driven 9 åring gud hon kommer ta över världen ju ;) haha så himla duktig nu har dom samlat i hop över 200 000kr till Afrikas Horn hur coolt är inte det :)
Så gå in och kolla på hennes blogg vet ja! Bara googla bullhjälpen så kommer den upp högst upp på sidan :)
/ Isabelle

Vilken dag!

Himmel vilken intensiv dag jag har haft... INTE! Det är typ det tråkigatse som finns att bara sega hemma. Ni som känner mig vet detta ;) Och saken gör ju inte bättre att när man har hjärnskakning får man inte koncentrera sig. Vad ska man göra om man inte koncentrerar sig?? Finns ju typ inget åh. Och trött så fort jag går på dass med typ -.-
Trött på det här redan...
/ Isabelle

Den 12

Den 12 var jag Dagens blogg på den här bloggen http://birta.blogg.se. Riktigt kul tycker jag :) Var tvungen att dela med mig av detta:)
/ Isabelle

Julklappar och lussekatter

Japp idag har det varit en lång dag men ändå inte gjort så mycket tycker jag. Jag och Timmy åkte in till stan så han kunde fixa sin julklapp till sin Henny medan jag gick och kikade klänningar och insåg att jag är sjukt kräsen när det gäller kläder xD Borde börja sy saker igen... När vi kom hem luktade det lussekatter i hela huset :) Mamma hade bakat, sååå gott så ikväll blir det film mys med mjölk och lussekatter :)
/ Isabelle

Önskelistan är inte lång

JO detta är då min önskelista, den är inte lång överhuvudtaget xD Boken och sjömansskjortan har jag önskat mig av mamma och pappa :) Sen är ju pengar alltid välkommet om jag säger så :) Frågetecknet står för det jag inte har kommit på än haha
/ Isabelle

I torsdag..

Hade jag ju en massa planer som va meningen skulle ske men riktigt så blev det inte direkt. Stunttrix i trappen på skolan, när det var inget jag planerade men stupade nästan handlöst i trappen på skolan på väg till julbordet... slutade med ambulans till Värnamos akutmottagning och fyra timmar där för observation. Om jag säger så blev det inte värre än en stukad fot och troligtvis en liten hjärnskakning... Inte okej har inte riktigt tid med detta. Hoppas det blir bättre så jag kan jobba i veckan.
/ Isabelle

Himla snö

JO det var ju snö i Värnamo ett tag vilket försvann vilket va gutt men andra dagen i Kalmar gissa vad som har förföljt mig?! Jo, snön! Inte kul! Tur att det inte lägger sig på vägen än så länge och hoppas inte det fryser på heller.

Bildbomb ifrån sista veckan :)

Här kommer en bildbomb ifrån sista skolveckan den här terminen :)
Så klart hade vi lucia tåg på skolan :)
Följde med Camilla till Växjö för att se luciashowen i Domkyrkan. Överaskade Kära Martin Riktigt hårt innan samma dag när jag satt på Samarkand utan att säga att jag var i Växjö ;)
Självklart hann jag med lite nagellack målning med!
På Torsdagen hade vi musikkryss som Anna hade gjort riktigt kul :) Fick alla rätt med ^^
Haha varje vecka under terminen har vi haft nutidskryss och vår klassföreståndare har fört anteckningar på hur många rätt vi fått varje vecka och jag fick jumboplatsen ( sist alltså) haha Men nöjd för det var jag :)
/ Isabelle

Sista dagen med massa att dona

Åh idag är det sista dagen i skolan och visst känns det... Men skaäven bli skönt att få lite lov så man kan vila och jobba lite :) Idag hade vi sovmorgon till 11 men jag och camilla och patrik var uppe tidigare för att vi skulle hinna med att ducha och lite annat och bara fixa iordning saker så man inte behöver stressa.
Vi fick vara med på redovisning av hyllningstal ifrån Almänn som går Svenska C riktigt kul var det :) Sen nu ska vi snart upp till Julias och ha en timme filmanalys sen blir det övning inför i morgon då vi ska sjunga på julavslutningen :) Sen blir det genrep inför julshowen som är ikväll :)
Som sagt idag är det skolans julmiddag med tillhörade årlig juldans och julshow vilket vi Fritidsledar tvåor är något enortm indragna i :) Ska bli sjydundrandes kul! Bilder och fler inlägg kommer säkert under dagen :)
/ Isabelle

Kanske

Jo man kanske gå och lägga sig snart ska ju faktiskt vara med i lucia tåget i morgon på skolan :) Har varit duktig att strykt mitt linne jag ska ha. Så nu är allt som det ska hopas bara att det går bra med men det tror jag :)
Jo blogg.se vill ju sortfarande inte ladda upp bilder så jag får väl mmsa lite fler bilder då :)
Nu blir det sängen
/ Isabelle

Lite Skrillex som min bror smittat mig med

Min bror har smittat mig!
/ Isabelle

Så bra!

Så sjukt bra tolkning av låten! Denna gjorde Timbuktu i Så mycket bättre i lördags den 10/ 12.
/ Isabelle

Fattar inte

Förstår inte hur skolans internet kan vara så segt eller jo det kan jag väl alla som streamar eller kollar på trevligheter men blir bitter att man inte ens kan ladda upp bilder på vad som hänt...
Aja ihelgen blev det Kalvsvik igen :) Så i fredags blev det att sy i löshår på Frida samtidigt som man slängde ett öga på Idol vilket jag knappt har sett xD I lördgas var det ju då lucia :) Frida var lucia så självklart var man där och kikade på henne även hennes kusin Rebecca var med i tåget riktigt fint var det :) Och idag har det bara vara att slappa så hilma fint är det :) Nu blir det kanske lite pligg om jag orkar annars blir det nog att slappa :)
/ Isabelle

Sticka mössa

Jo jag sitter och stickar riktigt avslappnande och skönt nu såhär innan jul känner man en massa press om olika saker. Så underpraktiken gjorde jag ett par vantar och nu blir den en matchande mössa:) bilder kommer när den är färdig men då i mms inlägg eftersom skolans internet är kasst!
/ Isabelle

Målade cupcakes på Camillas naglar idag:-)...

2011-12-07_11_53 (MMS)

Målade cupcakes på Camillas naglar idag:-) riktigt nöjd blev jag:-)


Så här ser Värnamo ut nu för tiden:-)

2011-12-05_09_00 (MMS)

Så här ser Värnamo ut nu för tiden:-)


Blogg.se vill inte ladda upp bilder :S

Aja sidan vill inte ladda upp bilder får väl mmsa in bilderna sen då i mobilinlägg får inte för mig att köpa premium saken på blogg.se för att kunna göra det i telefonen så detta får duga. Men det kommer i alla fall bilder på fina värnamo i snöskrud och bilder på lite naglar och självklart på de sushi vi gjorde i helgen :)
Idag har det pluggats och pratats en hel del och inser att det inte är lång till lov eller till examen! OMG aja nu blir det sängen då morgondagen blir lite jobbigare med Sociologi och Metodik hela dan sen blir det julpyssel på kompisgruppen :) Mys!
/ Isabelle

Skulle plugga ju...

Jo det var ju min plan med denna kväll men riktigt så blev det inte fastnade i uppehållsrummet framför ett gäng som spelade galenpanna :) Men får bli lite nu innan sängen kallar på en imorgon blir det besök på bårhuset, vet inte riktigt hur jag känner för detta men... sen efter lunch blir det aktiviteter för dagcentret Gläntan på skolan :)
/ Isabelle

Riktigt bra!

jag vet att det börjar bli lite tjatigt o ni vill skjuta budbärarn från taket
jag vet att jag har rätt svårt att vara saklig när jag bubblar o sjuder av hatet
hatet som hatet skapa hatet som går tillbaka
så långt att vi har glömt när det starta hur det gick till o vart på kartan
men det upprepas alltihop igen irak sudan etiopien
hör mitt rop på hjälp ingen har tid ingen tror på dig
eller spelar ingen roll vad man tror allt kommer ner till var man född var man bor
allt kommer ner till hur mycket man får när man sväljer det beska o säljer sin bror

hans egen bror svälter ihjäl
han viftar bort det som den dignitär han är
han suger blod har ingen själ
han är folkmordsmiljonär

en folkmordsmiljonär hitta han där oljan är
rör sig fritt mellan politik o företagens värld
hånskrattar bort alla misstankarna om jäv
mot en lukrativ affär vad är det fria ordet värt
för ud varnade om resor in i ogaden
men vill man veta om folkmordet ska man fråga vem
man ska väl inte fråga alls bara hålla käft
vad är det fria ordet värt
när den man utreder är den som kunde få en fri
fråga dawit isaak hur det gått med tyst diplomati
10 år utan att politiker sagt ett skit
håller varandra om ryggen mot pöbelns kritik
för ända sen apartheid har han varit mot sanktioner
det kränker fri handel det kränker ju nationer
att de sen kränker liv vad gör det när man tjänar kronor
jag vill ha mer ge mig fler folkmordsmiljoner

hans egen bror svälter ihjäl
hans investeringar har skydd av militär
han suger blod har ingen själ
han är folkmordsmiljonär
hans egen bror svälter ihjäl
han viftar bort det som en riktig trollkonstnär
han suger blod har ingen själ
han är folkmordsmiljonär

/ Isabelle

RSS 2.0