Helg i Kalmar

japp i helgen skulle det bli Kalmar och bokföring för fulla muggar det blev det till viss del om jag säger så. På fredagen kom finfina malin hem till mig och det blev minifödelsedags fest :) och utgång på det faaaast till fel ställe xD kom på att det var kul där precis när en själv fyllt 18 men inte längre xD så kan det gå för två oruttinerade festare i Kalmar. I lördags sov jag bort halva dan och sen satt jag och chillade i soffen. Sen blev det frukost på Thhai silk och en runda på stan inklusive biobesök :) En dag heter den riktigt mysig!  Sen bar det av hemmåt igen och vidare till tessan som jag var tvungen att träffa för att hon och johan sticker till asien på torsdag även besökta blev vi av ett fint gäng kronobergare som skulle glo på Drängarna. Det blev det inte för mig johan och tessan utan O´learys och Km. Glada var vi :) Och igår blev det bokföring för hela slanten :) Kan ju säga att ekonomilektionerna inte har hjälpt ett piss men lära genom att göra det är fan ta mig bättre!
fin bild ifrån Lägerledarutbildningen jag höll i Tuarulle leken fint de :)
/ Isabelle

Pepp på allt pepp på 4H

Åh himla fint att känns den här känslan nu känner jag :) Mycket saker som har gått emot oss ett tag nu, men nu jävlar ska vi vända detta :) Och tack vare fina människor som pratar 4H företag med en så blir man glad och go! Så nu ska jag sprida peppet til landra 4Hare!
Detta är min tanke på 4H- företag är det inte bra :)
/ Isabelle

Plugg med kompletteringar och glass

Fy sketan! Men nu är det över :) Har fixat sociologin och föreningsgrejset med :) fett nöjd på det! Så nu är det chill i soffen på detta som gäller!
En bild på gruppen Valodja som var på skolan i onsdags och spelade ryska visor på svenska. Riktigt tuffa var dom :)
/ Isabelle

Kompisgrupp på Röda Korset i Vmo

Oh yes!
Det har ni missat va :P Jag har ju inte bara 4H och skolarbete i tankarna hela tiden jag har även Kompisgrupp på Röda Korset med Camilla och Patrik i min klass där vi är ledare :) Så igår var det sällskaps spel på tapetan :) Med andra ord, Disney TP och Twister var det :) Galet kul, tur att man har barnasinnet kvar kan jag ju säga :P
/ Isabelle

Blodtrycksfall...

Ja livet är ju inte alltid kul... Blodtrycksafall är ju inte jag föredrar just nu kan jag ju inte på stå. tur att man kan ligga ner på lektionstid med ;) Så hilma tråkigt att vara ensam på internatet när alla är i skolan ju. Jag jag är lite väl social av mig men så får det vara.
Idag fick vi tillbaka tentan i Sociologi och det gick betydligt bättre än vad jag tänkte mig kan jag ju säga fick bara en liten kompletering, åh den skulle jag ju kunna göra nu så slipper jag den sen :P Har även lite kvar i föreningskunskapen jag ska dona så vi får in det med men inte så mycket där heller.
Och i morgon börjar e kurs vi har lääääängtat så mycket efter!!! Machofabriken heter den :) Berätter lite mer om den senare tänkte jag :)
Nu ska jag ladda över bilder ifrån telefonen min och lyssna på laleh <3
/ Isabelle

Jäkla massa pill då...

Jo jag är i farten igen nu med mitt målande av naglar justnu kan jag knappt skriva på tangentbordet för jag är skraj att de ska bli fult xD Awsome blev det i alla fall :) Kommer bilder i morgon med massa andra bilder som jag brde ha lagt upp för länge sen.
I morgon blir det redovisning av praktiken i skolan :) sen ett hårt gymnastikpass då det är bixing påschemat, vi kommer dö! I morgon kommer även Marti, Adrian och Filip förbi här ska dels dumpa lite kläder jag glömde och efter lite pussar på Martin så ska dom vidare till Elmia och Dream Hack! Tufft!
/ Isabelle

Long time... no see

Ja jag vet att jag har varit skit kass på att lägga upp på sistone men jag har verkligen inte haft tid om jag säger så. Har nu ifrån vecka 44 - 46 haft praktik. Jag var på kultur och fritidsförvaltningen i Kalmar kommun hos enhetschefen för fritidsgårdarna. Riktigt intressant!
Sen plus att nästan varje kväll blev spenderad till 4H av något slag, klubb, län eller rix nivå var olika. Men det hann jag med också.
Så nu är jag hemma i Värnamo igen, ja jag vet jag säger att det är hemma ;) Men i alla all fint att träffa alla mates efter tre veckor när man är van att se varandra minst 12 timmar om dan eller mer.
Nu har jag till och med städat mitt rum som jag lämnade som ett bombnedslag... Martin tyckte att det var väl inte jätte kul att komma till :) Men nu har jag gjort något åt saken :) Det ända mer som står på schemat mer idag är att dammsuga golvet och sen duscha. Kanske se på innebandy match sen men inte bestämt mig...
/ Isabelle

RSS 2.0