Händer inte mycket asså...

Ja det gör det verkligen inte här i Värnamo just nu, känns som vi ör i skolan bara föra tt vi inte har något annat föra oss. Denna vecka har vi dick forumspel vilket är trevligt :) Ska ha utvecklingssamtal i mon så då får vi se om jag har nåt jag måste komplitera eller och jag bara ska sitta och chilla varje eftermiddag fram till skolan slutar. Idag har vi tillägnat eftermiddagen åt att sitta och dega på Västbo, innan de srädade jag mitt rum som för övrigt ser helt ok ut just nu men i mon lär det se it som en bomb igen.
Näe kanske ska ta och sova lite kanske, jo det låter fint.
God Natt
/ Isabelle

Mer må bra program åt folket!

Ja idag har det inte hänt mycket saker på Lunägen 10 idag inte. Men efter att jag hade duschat så fick jag föra mig att åka till hansa city och jag är inte förvånad och det var inte min mor heller när jag kom hem med ett par nya skor ;) Men dom var underbara! Efter det satt jag och segade mig lite till, tills min mor och jag skulle kör min boror till en vän. Men efter en Mc Frlurry och kladdkakesmet så har man inte lika mycket plats i magen för mer kladdkaka :P Visst är det underbart att sitta och titta på tv med sina föräldrar? :P Hahah det tycker jag inte alltid men idag var jag glad att min mor visade mig ett program, Kvällen är din. Ett må bra program. Jag tycker inte om tv program som är på hittade eller bara innerhåller skit. Detta program värdersätter människors insatser. Åh blev helt glad :) Det är nåt jag skulle vilja jobba med! Nu blir det till att döda en timme innan min boror ska hämtas men vad ska man göra? Kommer bärgis somna xD
/ Isabelle

Sista redovisningarna i morgon typ

Åh nu börjar allt verkligen lugna ner sig skulle haft seminarie idag i skolan, men vi var bara sex stycken som var färdiga så blev inget av det. Handikappkunskapen var det att lyssna på redovisningar sen var det dags för opponering av tvåornas examensarbete. Men efter i morgon har jag knappt någonting kvar :) Nu blir det sängen! God natt!
/ Isabelle

Det är mycket nu

Ja nu har jag inte skrivit på en vecka precis så jag, ooops! Vi har lite att göra i skolan om jag säger så, och då tänkter ni ja men du har ju hela helgen på dig. Nedu, jag har nämligen varit i Vimmeby, eller 2,5 mil norr om vimmerby rättare sagt Locknevi. Där vi har en lägergård. Vi hade Lägerutbildning i helgen vilket innebär att alla som ska jobba i sommar kommer och utbildar sig ;) Mycket trevligt var det :)
Igår hade även jag och Martin 1 år och 10 månader^^ Kärlek på honom må jag säga! Han är fin^^
/ Isabelle

Marint är min grej!

Hejsan på er!
Får boli ett inlägg nu innan jag ska sussa föra idag, vet inte om jag sa det igår men började ju på en finfin klänning igår :) Idag va jag och köpte band till den som jag ska ha längs ned på klänningen. Eftersom jag ska till Köpenhamn i morgon blir det nog att köpa blixtlås på onsdag sömnadsaffären hade stängt på måndagar :( men om jag har tur hitta jag kanske en i morgon av en slump :) Sen när min fina klänning är färdig kommer det bild på den, men kan ju avslöja att den är marin :P målade även mina naglar marina:)
förutom de röda ankarna målade jag idag :)
/ Isabelle

Massor att göra trots att man är sjuk.

Ja saker i skolan trodde jag skulle ta slut men just nu känns det inte som det alls, dock känns det nog värre för att jag är sjuk. Det gör ju inte livet bättre direkt... Härlig dag med fint värder men ett gäng hostattacker, vilket gör inte livet så kul. Hoppas det blir bättre i mon då jag lämnar landet över dagen. Nu ska jag kötta skolarbete och ska banne mig bli färdig idag hoppas jag.
/ Isabelle

Min sista dag som tonåring!

Japp idag är det sista dagen på mitt tonårsliv. Känns inte så konstigt som man kanske tänkt sig känns helt okej. I mon får jag ju gå i saftbutiken ju :) Idag har jag varit effektiv kan jag säga! Fixade färdigt projektansökan med Camilla och Patrik så den blev färdig sen skulle jag plugga men blev att chilla med Camilla och Semir i bibblan, det var behövligt! Nu har min kanotpadling och studentbal kris fixat sig men så nu börjar pusslet falla på plats :) Efter käket idag blev det att knåpa ihop Camillas klänning jag syr till henne :) och nu är den snart färdig, tur det hon ska ju ha na på lördag :P Kände det idag, att det är ju min hobby, sy. efter att jag gick ut gumnasiet tappade jag lite peppet för det för man hade matats för mycket men lite när man vill så är det finfint ju :) Nu ska jag slänga mig i duschen somna till en film så ska mitt tonårsliv sluta! :)
Hahha häär en bild som speglar mitt tonårsliv ganska bra!
/ Isabelle

Mitt liv är lite rörigt just nu

Jo jag har ju inte skrivit men jag har inte kommit på va jag skulle skriva. Mitt liv ät lite rörigt just nu massa i skolan och lite annat som inte är som det borde. Men nu börjar det klarna upp i alla fall :) skönt är det! Valborg igår och jag hade nästan hela feta släkten hemma hos mig :) Fyller ju nämligen 20 på onsdag :) Och fy vad jag har fått massa saker :) Fick en symaskin av mina föräldrar, Håkan Hellströms bok P.S Lycka till i kväll. En bok av Kay Pollak, Kalasa fin tavla ev min fina Martin, massa pengar och pressentkort på klädaffärer :) KOmmer massa bilder på det jag lovar :) Idag vet jag inte riktivt vad som händer, ryktas om att det kanske blir fika ute på stugan sen någon gång fram över idag blir det bilen till Växjö där efter vidare mot Värnamo med Camilla och i mon blir der Götet :)
/ Isabelle

RSS 2.0